Lideri PSD, prinsi in flagrant in timp ce imparteau taranilor malai si ulei: „Nu se tem de nimeni”

politica

PNL ii acuza pe liderii locali ai PSD din comuna damboviteana Corbii Mari ca dau mita electorala, oferind localnicilor pachete cu alimente. Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, respinge acuzatiile si spune ca primarul si viceprimarul din localitatea respectiva au impartit doar materiale de propaganda electorala.

Intr-un comunicat transmis, luni, de PNL Dambovita si semnat de prim-vicepresedintele organizatiei judetene, deputatul Iulian Vladu, liberalii ii acuza pe social-democrati ca dau mita electorala.

”Oferirea de pachete cu alimente este plata la care recurge PSD Dambovita, in lipsa unor solutii concrete pe termen mediu si lung pentru locuitorii acestui judet. Un exemplu concret este localitatea Corbii Mari. Am atras atentia inca din alegerile locale din luna iunie ca, in aceasta localitate, PSD Dambovita cumpara voturi prin pomeni electorale oferite cetatenilor, fara a fi luata nicio masura. Aceeasi metoda este folosita si in aceste alegeri, in care primarul localitatii, Ionut Banica, si viceprimarul Miu Iulian incearca sa-i convinga pe oameni sa voteze contra unor atentii oferite direct, ziua in amiaza mare, semn ca nu se tem de nici o autoritate a statului”, se arata in comunicatul PNL Dambovita.

Deputatul Iulian Vladu precizeaza ca intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva celor doi edili, intrucat mita electorala este infractiune.

Iata-i pe cei doi edili prinsi in flagrant:

pomana

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, respinge acuzatiile si sustine ca primarul si viceprimarul din Corbii Mari au impartit doar materiale de propaganda electorala.

”Nu a dat nimeni niciun fel de mita. Este doar o incercare de a mai prosti lumea. Erau pe strada si au distribuit materiale de propaganda electorala”, a declarant, pentru News.ro Adrian Tutuianu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: