Lideri PSD, pusi pe fuga, cu tot cu bodyguarzi, de un marinar constantean: „Nu mai furati! Construiti si nu mai furati. Sunteti un partid de hoti” – Video

politica

Primarul Constantei, Decebal Fagadau (PSD), a fost alungat marti dintr-un parc din Constanta de un marinar furios, care i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru acel parc si ca PSD este un „partid de hoti”.

Fagadau era insotit de bodyguarzi si de o echipa mare de pesedisti, ei distribuid pliante electorale. Gavrila-Vasile Codor, un marinar care locuieste in zona, l-a interpelat pe Fadau, reprosandu-i ca nu a „reparat” parcul. Apoi, in timp ce pesedistii grabeau pasul spre iesirea din parc, a strigat ca PSD este un „partid de hoti”.

„Ce faceti aici, dom’ primar? Ce v-a impiedicat in toti acesti ani sa reparati acest parc? Ati fost atatia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-ati facut? Ce v-a impiedicat sa faceti acest parc cum trebuie, atatia ani, cine v-a impiedicat!? Nu mai puneti penali, nu mai furati, asta trebuie sa faceti! Nu mai furati! Si construiti. Construiti si nu mai furati. Sunteti un partid de hoti. Rusine, sa stati ascunsi, ca nu aveti ce arata”, a strigat constanteanul.

Marinarul a fost filmat indeaproape, foarte agresiv, de un bodyguard al pesedistului Fagadau, insa nu s-a lasat intimidat.

Mai mult despre:


Comentarii: