Liderii AUR au mintit. Milionarul Bobby Paunescu, prezent alaturi de ei inca de la inceputuri: „Luptam pentru aceeasi idee”

politica

Liderii AUR, George Simion si Claudiu Tarziu, incearca din rasputeri sa se delimiteze de Bobby Paunescu, milionarul care si-a facut aparitia la sediul central al AUR in noaptea alegerilor. Ei sustin ca acesta nu a contribuit cu mai nimic la formarea AUR, insa Paunescu a fost alaturi de ei inca din ianuarie 2019, cand se puneau bazele miscarii.

Bobby Paunescu, fiul fostului ofiter de Securitate Geoge Constantin Paunescu, care a ridicat un imperiu financiar dupa 1990 prin mijloace foarte dubioase, a fost prezent cu gura pana la urechi, duminica seara, alaturi de liderii AUR. Acum, liderii AUR incearca din rasputeri sa se delimiteze de milionar.

„Bobby Paunescu a venit sa isi faca poza si sa isi faca reclama. Nu numai ca nu este membru, dar nu are nici relatii de coardialitate nu multi dintre noi. Nu stiu de ce a facut-o, l-am si intrebat: cu ce ocazie pe la noi? El il cunoaste pe George Simion de pe vrenmea in care milita pentru unirea cu Basarabia. Nu este nici membru, nici sponsor, de altfel nu am fost invitati la nicio televiziune comerciala”, a spus Tarziu, marti seara, la Antena 3. Bobby Paunescu este si actionar al postului B1 TV.

Intrebat de Europa Libera despre prezenta lui Paunescu la sediul AUR si daca acesta a sponsorizat AUR, George Simion a negat.

„Nu, chiar sunt suparat pe Bobby, pe care il stiu ca fiind patriot, nationalist. O data macar in timpul campaniei, stiind ca are influenta, nu stiu natura actionariatului de la B1, nu m-a pus si pe mine, nu m-a chemat o data. A aparut la sediu, a dat mana cu Nicolae Voiculet, a vrut sa faca un fel de statement ca eram acuzati ca suntem xenofobi si statementul lui a fost ca uite sunt eu aici si baietii astia nu sunt xenofobi”, a sustinut Simion.

Insa Bobby Paunescu a fost alaturi de Simion si Tarziu inca de cand puneau bazele AUR, in ianuarie 2019.  Bobby Paunescu a fost prezent, in ianuarie 2019, in momentul in care George Simion isi lansa candidatura ca independent pentru alegerile europarlamentare (sursa).

In august 2019, Bobby Paunescu a sustinut si un discurs, in august 2019, la congresul de de infiintare al miscarii „Romania mare in Europa”, pe bazele careia a aparut apoi AUR. El a fost introdus pe scena chiar de catre Claudiu Tarziu.

„Ce m-ar face pe mine sa va fiu in continuare alaturi si sa va sustin: in primul rand, va felicit ca odata intrati in lumea politica, ati intrat in randul oamenilor bogati! Cei mai bogati oameni din Romania sunt oamenii politici! Nu se intampla asta doar in Romania, ci si in America. Oamenii politici care tind sa ajunga la conducerea acestei tari trebuie sa inteleaga ca sunt servitorii populatiei!”, a spus atunci Bobby Paunescu. „Luptam pentru aceeasi idee”, a adaugat Paunescu.

Malin Bot a atras atentia inca de acum trei luni in legatura cu ascensiunea AUR.

„Eu nu critic faptul ca un plod imbogatit al tranzitiei provenit dintr-o familie securisto-comunista imbogatita din tunuri tipice mafiei#CiumaRosie sustine pe cineva.

Este dreptul lor, dar trebuie sa-si asume patronajele si sa defileze cu ele, nu sa minta oamenii ca ei sunt anti-sistem cand, de fapt, au in spate cele mai tenebroase personaje ale sistemului #CiumaRosie.

Sa-si asume doctrina nationalist-extremisa-bolsevica de tip dughinist, sa-si asume editorialistii Sputnik, sa prezinte corect faptul ca sunt un partid care promoveaza criminali ai Revolutiei, interlopi, nepotism. Minciuna o condamn eu”, a scris Bot pe Facebook, comentand relatiile dintre AUR si Bobby Paunescu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: