UPDATE: Liderii Coalitiei au decis sa il retraga pe Catalin Cirstoiu. PSD l-a propus pe Piedone, PNL refuza

politica

Catalin Cirstoiu

Reprezentantii PSD si PNL discuta, luni, in sedinta de coalitie despre retragerea lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei. Surse politice au declarat pentru aktual24.ro ca decizia este insa luata la varful celor doua partide si ca medicul Cirstoiu va fi retras.

UPDATE Ora 14.00 PSD a propus ca Piedone sa fie sustinut in locul lui Cirstoiu, PNL a refuzat.

Citeste si: PSD refuza sa-si asume responsabilitatea inlocuirii lui Cirstoiu, il impinge pe medic sa isi anunte retragerea: „Este primul care trebuie sa spuna daca merge sau nu inainte pentru ca toate presiunea si tot ce s-a intamplat s-au revarsat asupra dumnealui”

Deocamdata, PSD si PNL nu au o solutie, daca va fi inlocuit cu un alt candidat comun sau fiecare va merge cu propriul candidat.

Cirstoiu nu a fost prezent la aceasta sedinta.

Discutiile sunt aprinse, in jurul orei 13.00 au luat o pauza pentru ca Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca sa discute separat.

Revenim cu detalii.

Intrebat, inaintea sedintei coalitiei, despre sansele lui Catalin Cirstoiu sau ale unui alt candidat la Primaria Capitalei din partea celor doua partide, Rares Bogdan a spus: „E o situatie grea, dar trebuie sa iesim astazi cu o solutie finala”.

Chestionat daca PSD si PNL va merge cu un candidat unic sau va avea candidati separati la Primaria Capitalei, Rares Bogdan a spus: „Daca vrem sa mai functioneze coalitia, cred ca e nevoie sa avem mintea la noi si sa venim cu candidat unic. Daca mergem cu candidat separat, dinamitam sansele lui George Tuta si a lui Rares Hopinca”.

Liderii coalitiei PSD si PNL s-au reunit, luni, pentru a discuta despre situatia candidatul comun la Primaria Capitalei.

Vineri, Catalin Cirstoiu, candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, a declarat, la conferinta de presa pe care a organizat-o pentru a oferi explicatii legat de acuzatiile la adresa sa, ca mandatul sau pentru candidatura „a fost si este pe masa coalitiei” si a fost „cam singur” in precampania electorala si nu a simtit sprijin din partea celor doua partide.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: