Liderii filialei din Sibiu a partidului Forta Dreptei demisioneaza: „Conducerea de la Bucuresti a cedat partidul USR-ului”

politica

Forta Dreptei, Sibiu, demisie, USR

Ciprian Faraon si Minodora Lupu, presedintele si secretarul general al organizatiei municipale a Fortei Dreptei Sibiu, si-au anuntat astazi demisia din partid. Ei invoca faptul ca liderii partidului au cedat USR Sibiu pozitia de candidat la Primaria Sibiu, in cadrul Aliantei Dreapta Unita.

”Ne-am anuntat astazi demisia din Forta Dreptei Sibiu. Au fost 2 ani in care am adus alaturi de noi oameni profesionisti, de caracter, oameni dornici de implicare in viata comunitatii sibiene.

Am reusit la Sibiu sa construim prin imaginea noastra, un brand politic care se vroia a fi de succes! Regretam faptul ca, conducerea de la Bucuresti a cedat partidul USR -ului, acceptand sa se multumeasca cu firimituri in negocierea avuta.

Am cerut in repetate randuri conducerii de la Bucuresti dar si celor de la USR Sibiu sa realizam un sondaj, din care sa rezulte care este cel mai bine plasat candidat, sa stabilim criterii obiective, masurabile si sa putem da Sibiului un candidat asa cum il doresc sibienii. Au refuzat repetat aceste propuneri. Forta USR a triumfat „Fortei” Dreptei la Bucuresti, reusind sa impuna din pix candidatii la Sibiu si in tara. Vom vedea ce au de spus sibienii, la vot”, a anuntat Ciprian Faraon intr-o declaratie citata de cotidianul local Turnul Sfatului.

El sustine ca alaturi de el si de Doris Lupu au plecat din partid si ”90% din componenta biroului politic municipal al Forta Dreptei Sibiu”. Sunt ”aproximativ 150 persoane, care au venit in Forta Dreptei Sibiu pentru noi, ca persoane, ne vor urma”, a mai punctat Faraon.

El anunta ca va candida pentru pozitia de primar al Sibiului, urmand sa vina in viitor cu mai multe detalii pe acest subiect.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: