Liderii PSD isi copiaza mesajele politice pe Facebook unul de la celalalt: „PSD da lovitura”. Cu aceleasi greseli

politica

Lideri ai PSD au postat pe Facebook, duminica, acelasi mesaj prin care anunta „cresteri impresionante” ale salariilor. Mesajul este copiat inclusiv cu greselile de redactare.

Presedintele executiv al PSD, numarul doi in partid, Niculae Badalau a postat duminica urmatorul mesaj: „PSD da lovitura cu noua lege a salarizarii ! Cresteri impresionante pentru toate categoriile de salariati ! Functionarii contractuali , politistii si militarii in top !”.

Screen Shot 2017-02-26 at 12.59.41

La foarte scurt timp, acelasi mesaj apare pe pagina de Facebook a lui Marian Mina, presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu. Mesajul contine aceeasi eroare, spatiu inainte de virgula.

Screen Shot 2017-02-26 at 12.59.32

Marian Mina a facut cariera in politica datorita lui Badalau. Actualul lider al CJ Giurgiu a fost profesor de sport inainte de a intra in politica. Relatia politica l-a adus, mai intai, pe un post modest la Agentia de Control si Incasare (ACI) Giurgiu din cadrul companiei nationale de drumuri: Marian Mina taia bonuri pentru trecerea podului de peste Dunare de la Giurgiu, scrie Adevarul. In anul 2009, Marian Mina a fost numit seful ACI. Pe timpul mandatului sau, in anul 2009, toti cei opt casieri de la podul de peste Dunare ar fi fost arestati pentru luare de mita.

In 2013, in guvernarea USL Mina a fost propulsat in functia de director al DRDP Bucuresti, desi singura sa tangenta cu drumurile a fost experienta de incasator la Podul Prieteniei. La 24 iunie 2016, Marian Mina a fost numit presedinte al Consiliul Judetean Giurgiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: