Liderii PSD din „22 de judete” din Transilvania au stabilit ce vor face vineri la CEX. Insa au gresit la numaratoare

politica

Liderii PSD din „22 de judete” din Transilvania s-au intalnit, joi seara, pentru a stabili o pozitie comuna fata de scrisoarea prin care se cere demisia lui Dragnea. Insa in Transilvania si Banat sunt doar 16 judete.

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, anunta ca 20 de organizatii PSD din Transilvania vor fi alaturi de Liviu Dragnea, vineri, la sedinta CEX.

„Echipa din #Transilvania ramane ferma pe pozitie – sprijin total pentru Liviu #Dragnea, 20 de voturi cu sprijin neconditionat. Am discutat si astazi, concluzia este ca ramanem uniti si nu ne abatem de la drumul la care am pornit in 2016, moment in care milioane de romani ne-au acordat increderea prin vot.

Avem o responsabilitate fata de fiecare cetatean, avem un Program de Guvernare de implementat astfel ca trebuie sa gasim intelepciunea de a continua. Nu avem cum sa ne abatem de la drumul pe care am pornit doar pentru ca anumiti colegi au alta agenda.

Unitatea ne intareste si orice discutie argumentata ne va face sa fim mai buni! Sa avem curajul si forta de a continua impreuna!”, a scris Dunca pe Facebook.

Intalnirea dintre liderii a „22 de organizatii PSD” din Transilvania a avut loc la Bucuresti.

Insa in Transilvania si Banat sunt numai 16 judete: Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Salaj, Satu Mare, Sibiu si Timis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: