Liderii PSD isi dau in cap in direct la Antena 3. Stefanescu, catalogat drept „nulitate” de un vicepresedinte PSD. Reactie violenta

politica

Vicepresedintele PSD Robert Negoita l-a catalogat drept „nulitate” pe secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu, in timpul unei interventii la Antena 3. Codrin Stefanescu se afla si el in direct la acelasi post.

”Imi este rusine ca roman sa fiu condus de un om ca Viorica Dancila. N-are niciun fel de calitati sa ocupe aceasta functie, asta stiam din prima clipa. Vreau sa va amintesc ca am fost singurul care a votat impotriva ei. Felul in care a fost constituita echipa de guvernare a fost impusa cat se poate de dictatorial si in Guvern se regasesc foarte multi oameni de nivelul doamnei Dancila.

Faptul ca s-a inconjurat de nulitati gen Codrin Stefanescu in conducerea PSD este o alta mare greseala. Faptul ca l-a prins a doua zi in functia de presedinte al PSD si a venit noua sa ne spuna ca PSD nu trebuie sa piarda guvernarea este o alta greseala. Singura varianta cat de cat decenta este demisia si acasa, dar el se va agata de putere”, a declarat Negoita la Antena 3.

Stefanescu se afla si el in direct, insa Negoita a reefuzat sa vorbeasca cu acesta. „Cu astfel de indivizi eu nu am ce sa dialoghez. Nu am ce sa vorbesc cu acest om”, a mai spus Robert Negoita.

Secretarul general PSD Codrin Stefanescu a reactionat virulent.

„Sa nu luati in seama obraznici mici de genul acesta pentru ca nu au nicio legatura cu partidul. Noi in momentul de fata trebuie sa fim foarte uniti, sa gasim solutii, am inteles mesajul pe care electoratul l-a transmis, toata lumea in partid cere analize serioase in fiecare judet sa vedem unde s-a gresit pentru ca sunt organizatii care au obtinut peste 47% si organizatii ca a domnului Robert Negoita, care luat 16%. Evident ca acum toti cei din partid asteapta o intalnire. Noi suntem inca la sediu pentru ca avem foarte multe probleme in aceste ore, sunt contestatii, sunt intalnirea cu avocatii, BEC-ul inca nu s-a exprimat cu rezultatul final care este si rezultatul legal. Lucrurile sunt destul de clare. Stim ca ne aflam pe pozitia doi”, a declarat Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: