Liderii PSD s-au saturat de Firea, ii cer sa se ocupe de Primaria Bucuresti si sa nu se mai bage in negocierile privind noul guvern

politica

Gabriela Firea a declarat, sambata, la Romania TV ca a primit „semnale”sa nu se mai implice in politica nationala si sa se pcupe mai mult de Primaria Bucuresti. Firea a fost foarte activa in studiourile televiziunilor de stiri in toata aceasta perioada de criza politica.

„Am trecut printr-un moment greu, poate unul dintre cele mai dificile episoade din PSD. Nu am dorit asa ceva, nu am provocat. Am gestionat cum am putut mai bine, cu mari efecte in ceea ce priveste imaginea partidului nostru si chiar a noastra. (…) Am primit semnale ca nu trebuia sa ma aplic, sa ma ocup exclusiv de Primaria Capitalei. Dar nu este corect si moral sa stai deoparte, vazand cum colegii tai au o problema”, a declarat Firea.

Insa ea nu are de gand sa asculte sfaturile colegilor, astfel incat are mai multe pareri despre ce trebuie facut in continuare.

„Ne dorim sa analizam mai multe candidaturi de prim ministru. Vrem un om care sa fie onest, un profesionist. Sa stie sa coordoneze echipe, sa stie sa-si impuna respectul. (…) Pana la aceasta ora, sunt patru, cinci propuneri de candidati, si colegi din partid, si oameni de stanga, care au colaborat cu noi. Pe lista sunt si doamne. Ma bucur ca sunt si doamne. Femeile sunt extrem de eficiente, organizate. Sunt convinsa ca vom alege cu mult mai mult discernamant, de aceasta data. Urmatorul premier va trebui sa recupereze intarzierile”, a mai spus Firea.

Ea a adaugat ca s-a ocupat si sa asigure voturi pentru investirea noului guvern. „PSD a iesit mai intarit din aceasta situatie extrem, extrem de delicata, am aratat unitatea formatiunii politice. Veti vedea ca la votul pentru noul Guvern vor fi mai multe voturi pentru decat au fost la motiunea de cenzura. Eu insami am vorbit cu mai multi colegi, nu le dau numele, care nu au votat la motiune. Mi-au spus ca li s-a garantat ca motiunea nu va trece si vor primi posturi in ministere. Am incercat sa le explic ca nu este asa. (…) Au garantat ca vor vota noul Guvern”, a mai spus Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: