Liderii PSD sunt galbeni. Protest amplu in Caracal, tinerii stiu cine este de vina: „Coruptia ucide!”

news

Peste 700 de tineri, elevi si colegi ai Alexandrei, protesteaza miercuri in Caracal fata de institutiile si oficialii incompetenti care au permis ca Alexandra sa fie ucisa.

Tinerii au protestat in fata Politiei Caracal dupa care au plecat in mars spre casa lui Gheorghe Dinca. Pe drum, li s-au alaturat numerosi alti locuitori.

Tinerii scandeaza „Vrem dreptate” si „Coruptia ucide!”. „Coruptia ucide” este unul dintre mesajele simbol care au reunit sute de mii de protestatari in Piata Victoriei in timpul tentativelor PSD de masacrare a legislatiei penale si legilor justitiei.

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri ca nu are concluziile preliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la locuinta lui Gheorghe Dinca, iar tot ceea ce a aparut in spatiul public sunt doar „stiri pe surse neconfirmate oficial”.

„Vreau sa va aduc la cunostinta, in mod oficial, ca pana la acest moment nu avem nici macar concluziile preliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la fata locului si, de aceea, tot ce a aparut in spatiul public sunt doar stiri pe surse neconfirmate oficial si va asigur ca de indata ce vom primi macar concluzii preliminare cu privire la aceste rezultate va vom comunica numaidecat”, a spus Banila, intr-o conferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: