Liderii USR PLUS anunta ca refuza sa mai mearga la Antena 3. Iata cum s-au comportat Mihai Gadea, Mircea Badea, Mugur Ciuvica

politica

Lideri ai USR si PLUS au anuntat, dupa ce au fost prezenti in emisiunea „Sinteza zilei” a lui Mihai Gadea ca refuza sa mai participe la emisiunile postului lui Dan Voiculescu.

Joi seara, Dragos Pislaru (PLUS) a fost prezent in studioul lui Mihai Gadea, unde s-a confruntat cu un val de invective atat din partea realizatorilor de emisiuni ale acestui post cat si din partea invitatilor, printre care s-au remarcat Mugur Ciuvica si Serban Nicolae.

Iata un exemplu de dialog, dupa ce Dragos Pislaru le-a solicitat sa isi ceara scuze pentru modul in care Antena 3 i-a tratat pe protestatari si pemtru dezinformarile in cazul Colectiv.

Mihai Gadea: „Domnul Pislaru, spuneti-mi mie pentru ce sa imi cer scuze? Dvs. stiti ca dupa Colectiv acest trust de presa a strans peste 1 milion de euro? Dvs. stiti care au fost eforturile? Dvs. spuneti ca eu am jignit pe cineva de la Colectiv? Am rugamintea sa va cereti scuze pentru ca ati insinuat acest lucru despre mine!”

Nicolae Dragos Pislaru: „Am spus ca aici in platou s-au adus..”

Mihai Gadea: „In platou cu dvs, puteti sa-mi spuneti ceea ce doriti, mai sunt si alti oameni care spun diverse lucruri”

Nicolae Dragos Pislaru: „Sigur! I-ati tolerat! Dezbateri prin care oameni care au iesit in strada au…”

Mihai Gadea: „Ce am tolerat? Oameni care au batut jandarmerita? Oameni care au fost violenti?”

Nicolae Dragos Pislaru: „Dvs. l-ati facut pe Dacian Ciolos: bai, mincinosule! A fost o replica publica”

Mihai Gadea: „Dvs. ati fost la niste mitinguri in care se dadeau mesaje vulgare despre sex oral. Dvs. puteti sa va cereti scuze pentru lucrurile alea? Erau chiar niste vulgaritati!”.

La finalul emisiunii, Pislaru a postat pe facebook un mesaj in care a anuntat ca renunta sa mai participe la emisiunile lui Gadea.

„Am vazut reactiile voastre. Si simt nevoia sa va raspund. Nu am o problema de curaj sa imi sustin ideile cu calm si fermitate in medii ostile. Mi se pare chiar important sa iesim din bula. Pana la urma chiar trebuie sa vorbim cu toti romanii.

Dar a fost o greseala sa credem ca putem merge la emisiunea lui Mihai Gadea sa discutam despre unitate si subiecte de interes pentru romani si sa le vorbim despre planurile USR PLUS. Aceasta emisiune continua sa aiba o agenda diferita la fel ca in ultimii doi ani de guvernare Dragnea si PSD.

Nu vom mai accepta alte invitatii in aceste conditii”, a scris Pislaru.

Si Stelian Ion, lider al USR, prezent miercuri in emisiunea lui Gadea, a anuntat ca nu mai merge la Antena 3.

„Am decis sa opresc pentru moment aparitiile la Antena3. Multumesc deopotriva pentru intelegere si pentru criticile pe care mi le-ati adus cu buna credinta”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Citeste si: USR, ofensiva la Antena 3. Melescanu a avut nevoie de tipetele lui Ciuvica pentru a scapa de Stelian Ion

Iata cateva dintre reactiile simpatizantilor si votantilor USR PLUS.

 

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: