Liderul PNL anunta cand ca ajunge Nicolicea ministru al Justitiei: „Cand o face plopul mere si rachita micsunele”

politica

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, la Craiova ca PSD „s-a facut de ras inca o data”, cu numele propuse pentru portofoliile remaniate, iar a-l schimba pe Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea la Ministerul Justitiei este „ca si cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su”, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Craiova, ca PSD „s-a facut inca o data de ras” cu propunerile pentru portofoliile remaniate, mai ales in privinta celui de la Justitie.

„Tudorel Toader cu Nicolicea (la Ministerul Justitiei – n.r.) e ca si cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su`”, a spus Orban.

Liderul PNL a mai spus ca Eugen Nicolicea va ajunge ministru al Justitiei „cand o face plopul mere si rachita micsunele”.

„E clar ca Dragnea a ajuns la un asemenea nivel de disperare sa scape de puscarie incat si-a gasit singurul inconstient care este dispus sa initieze ordonanta privind aministia si gratierea. Dar vreau sa ii linistesc pe romani si sa le spun ca era vorba aia cu cand o face plopul mere si rachita micsunele. O sa ajunga Nicolicea ministrul Justitiei cand o face plopul mere si rachita micsunele”.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justitie in locul lui Tudorel Toader, dupa ce PSD a decis sa ii retraga sprijinul politic.

Mai mult despre: ,

Comentarii: