politica

Liderul PNL Bucuresti, atac dur la adresa coalitiei PSD-PNL: „Nu suntem departe de anarhie, sosocii si alti vadimi mai mici ar trebui luati pe sus petru subminarea sanatatii publice”

Presedintele PNL Bucuresti, Ciprian Ciucu, a lansat un atac dur la adresa liderilor coalitiei PSD-PNL pentru ca „taraganeaza adoptarea certificatului verde”. „Intr-o tara cu o rata de vaccinare ca a noastra nici nu trebuie sa mai stam la discutii. Iar sosocii si alti vadimi mai mici ar trebui luati pe sus petru subminarea sanatatii publice”, subliniaza Ciucu.

„Taraganarea adoptarii certificatului verde in Parlament demonstreaza o profunda criza de leadership, in care o mega coalitie nu poate impune o masura simpla si de bun simt, din calcule electorale. Liderii adevarati isi asuma iclusiv decizii nepopulare, dar CORECTE, pentru ca nu sunt lideri pentru a-si conserva increderea populatiei, ci pentru a lua deciziile bune pentru societate. Intr-o tara cu o rata de vaccinare ca a noastra nici nu trebuie sa mai stam la discutii. Iar sosocii si alti vadimi mai mici ar trebui luati pe sus petru subminarea sanatatii publice.

Altfel, am putea conduce tara pe baza de sondaje de opinie si bruma asta de democratie sa denatureaza in forma ei denaturata corespunzatoare, anarhia. Si asa nu suntem foarte departe de anarhie iar autoritatea publica doar autoritate nu mai este”, a scris Ciucu pe Facebook.

PNL si PSD au incercat fiecare sa scape de responsabilitatea adoptarii certificatului verde. PSD a facut presiuni ca certificatul verde sa fie adoptat de premierul Ciuca, prin asumarea raspunderii guvernamentale, in timp ce PNL a cerut ca masura sa fie adoptata de Parlament.

Ciuca a respins manevra PSD de a arunca in spinarea sa adoptarea certificatului verde. El a declarat saptamana trecuta ca „vom avea certificat verde pana la sfarsitul anului”, urmand sa fie votat de Parlament.

Insa PSD a venit cu o noua stratagema, anuntand ca legea va stipula ca certificatul verde nu va fi obligatoriu la locul de munca, anulandu-i astfel orice utilitate. Miscarea PSD l-a infuriat chiar si pe Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, care ar fi amenintat cu demisia daca certificatul nu va fi obligatoriu la locul de munca.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

BREAKING Clotilde Armand, trimisa in judecata chiar in ziua in care si-a depus candidatura. Acuzatiile procurorilor si reactia primarului Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisa joi in judecata de procurori, la putin…

28 de minute ago

Surse: Ciolacu s-a intalnit cu Dan Voiculescu de mai multe ori in ultimele zile. Presiuni pentru ca Piedone sa fie retras in favoarea lui Firea

Premierul PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit de cateva ori, in aceste zile, cu Dan Voiculescu…

33 de minute ago

Polonia vrea sa-i trimita inapoi in Ucraina pe barbatii care au fugit de incorporare: „Multi polonezi sunt indignati cand vad tineri ucraineni in hoteluri si cafenele”

Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat ca Polonia este pregatita sa ajute Ucraina…

2 ore ago

Clotilde Armand si-a depus candidatura cu un mesaj ofensiv: „Marcele, priveste-ne cu atentie. Noi suntem cei care te vor trimite inapoi la covrigarie”

Clotilde Armand si-a depus, joi, candidatura pentru un un nou mandat la Primaria Sectorului 1.…

52 de minute ago

Ciolacu si Grindeanu au mutat guvernul la Timisoara ca sa-l ajute pe Simonis sa castige alegerile. Promite stadion si spital la Timisoara

Premierul Ciolacu, avandu-l alaturi pe Sorin Grindeanu, au organizat sedinta de guvern de miercuri la…

O oră ago

Tancul drona de 12 tone. SUA testeaza o varianta mai mare si mai puternica a unui tanc drona robotizata de tip Terminator – Video

DARPA (Agentia americana pentru proiecte de cercetare avansata in domeniul apararii) a anuntat ca programul…

O oră ago