Categories: politica

Liderul PNL, ultimele detalii privind motiunea de cenzura: „Am mandatat liderii grupurilor parlamentare ale PNL. Cel mai prost guvern din istoria Romaniei”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti sa Opozitia va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila in „cursul acestei saptamani”.

„PNL considera ca Guvernul Dancila este cel mai prost guvern din istoria Romaniei si trebuie inlocuit cu un guvern mult mai bun pentru Romania, un guvern care sa aiba capacitatea sa exercite in cele mai bune conditii presedintia Consiliului UE si care sa aduca beneficii maxime de pe urma acestei misiuni pe care o avem – de a asigura conducerea la nivel european in cele sase luni de zile incepand cu 1 ianuarie.

De aceea, am luat decizia de depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Am mandatat liderii grupurilor parlamentare ale PNL sa finalizeze textul motiunii de cenzura si sa depuna motiunea de cenzura in cursul acestei saptamani, astfel incat pana la sfarsitul saptamanii motiunea de cenzura sa fie depusa, sa demareze procedurile pentru schimbarea acestui guvern care face un rau imens Romaniei”, a spus Ludovic Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

„Romania are nevoie de un guvern care sa guverneze pentru cetateanul care munceste cinstit, care isi castiga existenta in mod cinstit, care respecta legea, nu de un guvern care sa guverneze pentru puscariasi si pentru puscariabili. Romania are nevoie de un guvern care sa sustina realizarea marilor proiecte de infrastructura, care sa permita dezvoltarea Romaniei, nu de un guvern care sa blocheze toate investitiile publice in Romania.

Romania are nevoie de un guvern care sa asigure un mediu pentru afaceri prietenos, predictibil, care sa incurajeze orice fel de investitie privata, nu de un guvern care sa bulverseze la fiecare sedinta de Guvern legislatia si care sa creeze instabilitate si lipsa de predictibilitate. Romania are nevoie de un guvern care sa creasca puterea de cumparare a veniturilor cetatenilor, nu de un guvern care sa creasca salariile si pensiile pe hartie si care sa erodeze puterea de cumparare a veniturilor cetatenilor printr-o inflatie crescuta in mod artificial””, a continuat presedintele PNL.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Jale in Mafie, Ioana Mihaila anunta ca toate concursurile de la CNAS merg mai departe: „Voi continua fara ezitare toate proiectele lui Vlad Voiculescu”

Atragerea de fonduri europene, cresterea accesului la servicii medicale de baza, dar si reforma managementului…

2 ore ago

Membru AUR, lista neagra cu 35 de intelectuali care ar trebui „executati”: „Cozi de topor si tradatori de patrie”

Fostul ambasador Ciprian Mihali atrage atentia ca un membru AUR a intocmit o lista neagra…

O oră ago

Alerta in Mafie, Barna anunta ca Vlad Voiculescu ar putea deveni consilier al noului ministru al Sanatatii: „A fost victima unui linsaj mediatic al televiziunilor de casa”

Vicepremierul Dan Barna afirma ca noul ministru al Sanatatii, Ioana Mihaila, va decide daca predecesorul…

26 de minute ago

Deputatul USR Siedler, scos din emisiunea de la Antena 3 dupa ce l-a facut „turnator” pe Dan Voiculescu in direct

Deputatul USR Cristian Seidler i-a enervat din nou pe cei de la Antena 3 dupa…

2 ore ago