politica

Liderul PNL, ultimele detalii privind motiunea de cenzura: „Am mandatat liderii grupurilor parlamentare ale PNL. Cel mai prost guvern din istoria Romaniei”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti sa Opozitia va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila in „cursul acestei saptamani”.

„PNL considera ca Guvernul Dancila este cel mai prost guvern din istoria Romaniei si trebuie inlocuit cu un guvern mult mai bun pentru Romania, un guvern care sa aiba capacitatea sa exercite in cele mai bune conditii presedintia Consiliului UE si care sa aduca beneficii maxime de pe urma acestei misiuni pe care o avem – de a asigura conducerea la nivel european in cele sase luni de zile incepand cu 1 ianuarie.

De aceea, am luat decizia de depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Am mandatat liderii grupurilor parlamentare ale PNL sa finalizeze textul motiunii de cenzura si sa depuna motiunea de cenzura in cursul acestei saptamani, astfel incat pana la sfarsitul saptamanii motiunea de cenzura sa fie depusa, sa demareze procedurile pentru schimbarea acestui guvern care face un rau imens Romaniei”, a spus Ludovic Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

„Romania are nevoie de un guvern care sa guverneze pentru cetateanul care munceste cinstit, care isi castiga existenta in mod cinstit, care respecta legea, nu de un guvern care sa guverneze pentru puscariasi si pentru puscariabili. Romania are nevoie de un guvern care sa sustina realizarea marilor proiecte de infrastructura, care sa permita dezvoltarea Romaniei, nu de un guvern care sa blocheze toate investitiile publice in Romania.

Romania are nevoie de un guvern care sa asigure un mediu pentru afaceri prietenos, predictibil, care sa incurajeze orice fel de investitie privata, nu de un guvern care sa bulverseze la fiecare sedinta de Guvern legislatia si care sa creeze instabilitate si lipsa de predictibilitate. Romania are nevoie de un guvern care sa creasca puterea de cumparare a veniturilor cetatenilor, nu de un guvern care sa creasca salariile si pensiile pe hartie si care sa erodeze puterea de cumparare a veniturilor cetatenilor printr-o inflatie crescuta in mod artificial””, a continuat presedintele PNL.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Compania Lego a cerut politiei californiene sa nu mai adauge capete de piese Lego pentru a acoperi chipurile suspectilor de infractiuni

Un departament de politie din sudul Californiei a fost somat de compania de jucarii Lego…

11 minute ago

Retea mafiota din Romania, arestata de FBI dupa ce a furat milioane de dolari prin clonarea de carduri

Procurorii din California sustin ca mafia romaneasca a dat o noua infatisare unei vechi escrocherii…

26 de minute ago

Columbia a expulzat mai multi diplomati argentinieni, dupa ce presedintele Argentinei, Javier Milei, l-a numit pe omologul sau columbian „asasin” si „terorist”

Columbia a ordonat miercuri expulzarea unor "diplomati din ambasadei Argentinei" la Bogota dupa o serie…

41 de minute ago

Seful spionajului rus a vizitat in secret Coreea de Nord, pentru a discuta „probleme de securitate” cu regimul Kim Jong Un

Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei…

55 de minute ago

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

4 ore ago