Liderul PSD, atitudine dispretuitoare fata de un inalt functionar al statului: „Poate sa imi dea o amenda”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca guvernatorul Deltei Dunarii poate sa il amendeze pentru partida de pescuit la care a participat si premierul Sorin Grindeanu, dar a sustinut ca a aruncat pestele in apa.

Prezent luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Dragnea a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca a fost criticat de guvernatorul Deltei Dunarii pentru ca nu ar fi aruncat pestele in apa.

„Am aratat captura. I-am dat drumul. Nu am pupat-o. Daca domnul guvernator considera necesar, poate sa imi dea o amenda”, a replicat Dragnea.

dragneagrindeanu-1024x576

Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, i-a criticat recent pe Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, pentru ca acestia nu au dat drumul in apa mai multor stiuci prinse in Delta.

„Domnul premier si domnul presedinte al partidului au avut acele permise de intrare in Delta Dunarii. M-as fi bucurat daca cei doi sau unul din ei ar fi aratat o stiuca de dimensiunile… Este un trofeu! Nu poti sa-l lasi sa moara. Ar fi putut demonstrativ sa o arate, sa o pupe, sa-i dea drumul in apa. Sa zica: domnule, asa faceti in Delta Dunarii!”, a spus Baboianu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: