Liderul PSD Vaslui organizeaza manifestatii impotriva „ragaliilor” din strada: „Vom raspunde cu ‘dinte pentru dinte’”

politica

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, anunca ca, incepand de luni, va organiza zilnic mitinguri de sustinere a Guvernului Grindeanu si de condamnare a prostestelor de strada. El i-a calificat pe tinerii protestatari ddrept „ragalii”.

”Nu suntem dispusi sa acceptam manipularea. Vom raspunde cu ‘dinte pentru dinte’”, a declarat Buzatu, citat de Europa FM. „Acum, niste opozanti ai Guvernului fac un miting politic si se vede cu claritate scopul initial al acestuia. Aceasta manifestare de forta nu poate fi pusa in balanta cu alegerile, de aceea examinam posibilitatea organizarii unui miting de sprijin la Vaslui, adunare la care ar putea participa peste 10.000 de oameni. In masura in care batalia politica va continua in acest fel, trebuie asigurata o coerenta”, a precizat liderul PSD.

Manifestatiile vor avea loc atat in Vaslui, cat si in alte orase si chiar comune din judet.

Prima actiune organizata de PSD va fi o debatere publica, in sala de spectacole a Casei de Cultura ”C. Tanase” Vaslui. Intalnirea este programata luni seara. Tema dezbaterii face referire la ”respectarea legislatiei statului de drept si a rezultatului alegerilor”.

In urma cu cateva zile, Buzatu spunea despre sutele de mii de demonstranti ca sunt „ragalii”: „Nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele pe care le scot si am inteles ca este o factiune ultrareactionara care habar nu are de comportamentul democratic si de valorile umanitare”.

Sute de persoane au iesit la protest in Vaslui si Barlad impotriva adoptarii OUG privind modificarile Codului Penal. Dupa ce s-a abrogat ordonanta, protestatarii au cerut si demisia Guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: