Liderul rus Dmitri Medvedev sustine ca locuitorii regiunilor ocupate din Ucraina care asteapta intoarcerea armatei ucrainene ar trebui trimisi in Gulagul siberian – VIDEO

externe

Dmitri Medvedev, ucraineni, trimisi, Gulag, Kiev, oras rusesc

Fostul premier si presedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa tinute la Moscova, ca locuitorii din regiunile ocupate ale Ucrainei care asteapta intoarcerea armatei ucrainene ar trebui trimisi in Gulag.

Raspunzand la intrebarea jurnalistilor despre ce ar trebui facut cu locuitorii din regiunile ucrainene ocupate de Rusia care au primit pasapoarte rusesti, dar continua sa astepte intoarcerea fortelor armate ucrainene, Medvedev a declarat: „Ei ar trebui sa fie identificati si pedepsiti, trimisi in Siberia pentru reeducare in lagare de munca fortata”.

Medvedev a spus ca, pentru „a atinge obiectivele operatiunii militare speciale, va trebui sa ajungem la Kiev”. Potrivit acestuia, chiar daca Kremlinul nu reuseste sa o faca acum, „o va face dupa un timp”.

Kremlinul considera ca Kievul reprezinta „o amenintare la adresa existentei Rusiei” si oricum este un „oras rusesc”. In interventia sa Medvedev a mentionat, de asemenea, Odesa, pe care a numit-o „un oras rusesc”. „Odesa trebuie sa se intoarca acasa, asteptam Odesa in Federatia Rusa”, a spus el.

Medvedev a mai afirmat ca „discutiile de pace” si „concesiile teritoriale” nu ar face decat sa ofere Kremlinului timp spre a-si recapata capacitatea de lupta, pentru ca apoi sa incerce sa captureze din nou Kievul si alte orase ucrainene.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: