Limbaj de interlop al unui jurnalist de TOP. Catre Ciolos: „Hai, sa moara ma-ta! Fraiere”

politica

Mirel Curea, redactor sef-adjunct la Evenimentul Zilei, foloseste un limbaj suburban la adresa premierului Dacian Ciolos, caruia i se adreseaza cu termeni folositi in lumea interlopa.

Asa a gasit Curea de cuviinta sa se manifeste fata de declaratia premierului Ciolos privind utilizarea de cartele prepaid romanesti de catre teroristi islamisti.

„Hai, sa moara ma-ta, ca au folosit aia cartele d`astea! De unde stii, din liceul ala agricol pe care l-ai facut? Parchetele din Belgia si Franta zic ca nu s-au folosit! Fraiere, cine are de facut o smecherie adevarata nu mai foloseste de multa vreme sistemul asta! Intreaba-l si tu pe unchi-tu, pe generalul Ardelean, ca ala stie care sunt noile sisteme de comunicare sigura”, a scris Curea pe pagina sa de Facebook.

mirel curea

Evenimentul Zile se considera o publicatie quality. Premierul Ciolos a specificat, marti, ca declaratiile sale nu au vizat atentatele de la Bruxelles.

„Nu stiu daca au fost folosite la atentatele de la Bruxelles (cartele pre-pay din Romania — n.r.) si nu am spus niciodata lucrul asta. Am vazut toate discutiile care au fost interpretari de fapt la ceea ce am spus. Eu am spus si de fapt am avut informatia asta de la SRI, nu e niciun secret ca in pregatirea unor atentate au fost folosite si cartele pre-pay din Romania. Nu am spus ca au fost la Bruxelles sau in alta parte, nu stiu lucrul asta”, a subliniat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: