Fostul ministru si europarlamentar PSD Adrian Severin, atac dur la adresa Monicai Macovei din inchisoare: ”La ceas de seara, romanilor li s-a aratat Muma Padurii la postul Dezinformarea TV”

politica

Fostul ministru si europarlamentar PSD Adrian Severin a lansat un mesaj pe reteaua de socializare prin care o ataca pe Monica Macovei.

Limbajul folosit de catre politicianul PSD este unul de mahala, jignind-o pe Monica Macovei, pe care a comparato-o cu cu ”Muma Padurii”. Adrian Severin este detinut la Penitenciarul Rahoba pentru o condamnare definitva de 4 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta.

„La ceas de seara romanilor li s-a aratat Muma Padurii la postul Dezinformarea TV. Luand chipul Monicai Macovei, ea a transmis doua mesaje esentiale: 1) norodul trebuie sa iasa in strada pentru a protesta impotriva guvernului chiar inainte ca acesta sa greseasca, intrucat, oricum, va gresi iar dupa aceea protestul va fi tardiv; 2) nu este cazul sa se conteze pe procedurile opozitiei parlamentare pentru ca orice motiune antiguvernamentala ar promova opozitia in Parlament, aceasta nu are sanse sa treaca la vot”, scrie Adrian Severin, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: