Linsajul lui Gadea a esuat lamentabil. Ciolos i-a spus in fata: „Cand un jurnalist MINTE, cum vi se pare treaba asta? Vi se pare corect?”

politica

Dacian Ciolos a reusit sa faca fata si chiar sa il puna la punct deseori pe realizatorul „Sinteza zilei”, Mihai Gadea.

Premierul i-a reprosat lui Mihai Gadea ca Antena 3 a difuzat numeroase minciuni despre el si despre guvernul pe care il conduce. In replica, Gadea a incercat din rasputeri sa ii demonstreze premierului ca are ministri mincinosi.

Gadea: Nu credeti ca v-au mintit si subordonatii dvs cum a mintit dna Pruna la CEDO?

Ciolos: Dna Pruna nu a mintit ca CEDO.

Gadea: Cand un ministru anunta ca a mintit si repeta lucrul acesta, pare ca ar trebui sa ii dam crezare.

Ciolos: Mi s-au parut mai importante faptrele.

Gadea: A minti e o fapta.

Ciolos: Iar repetati lucrul acesta. Dna ministru a explicat. Noi ca tara si guvcerenele romaniei s-au angajat de multe ori si nu s-au tinut de cuvant. Despore asta este vorba. Nu mai putem continua cu genul acesta de lucruri.

Gadea: Afirmatiile dlui Costescu care a spus ca vinde portul Constanta…

Ciolos: In mintea oamenilor a ramas ca Ciolos vrea sa vanda portul Constanta. Nu e adevarat. A fost vorba despre punerea pe piata. Daca ati fi prezentat informatia corect, lumea ar fi stiut despre ce este vorba. Ministrul nu avea cum sa spuna ca vinde portul Constanta pentru ca nu a fost nicio discutie in guvern despre asta. Nu a fost in nicio clipa vorba de schimbarea capitatului majoritar al Portului Constanta. A fost vorba despre listarea unuipachet mai mic de actiuni. Or nici asta nu s-a intamplat. Si repet, aici nu se vorbeste despre ministrul Costescu care vinde portul Constanta, ci despre Ciolos care vinde portul Constanta.

Gadea spune ca jurnalistii mai fac greseli si exagereaza.

„Domnul Gadea, cand e vorba de o greseala… a gresi este omeneste. Dar cand se intampla sistematic nu-ti pui intrebari?”, a replicat Ciolos.

Gadea insista ca este foarte grav ca un ministru sa spuna minciuni.

Replica lui Ciolos a fost devastatoare: „Cand un jurnalist minte, cum vi se pare treaba asta? Vi se pare corect?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: