externe

Lionel Messi nici macar nu a inceput sa joace pentru Inter Miami, dar pretul biletelor a crescut deja de la 81 la 624 de dolari

Vestea ca legenda fotbalului Lionel Messi va juca in SUA a facut ca pretul biletelor sa explodeze, scrie Business Insider.

Jucatorul de 35 de ani a anuntat miercuri ca se va alatura clubului din Major League Soccer (MLS) Inter Miami, refuzand un contract de 300 de milioane de dolari pe an in Arabia Saudita.

Acordul lui Messi cu Inter Miami nu a fost inca finalizat, potrivit MLS. Dar vestea face deja ca pretul biletelor sa creasca cu peste 1000% pentru unele meciuri.

Biletele pentru meciul lui Inter Miami din 21 iulie impotriva lui Cruz Azul se vindeau la pretul de 29 de dolari, dar acum costa 329 de dolari, potrivit TickPick.

Pe VividSeats, cel mai ieftin bilet pentru acelasi meci are acum pretul de 466 de dolari. Locurile pe stadion pentru meciurile anterioare sosirii argentinianului, cum ar fi meciul lui Inter Miami din 24 iunie impotriva Philadelphia Union, se vand la un pret de 79 de dolari pe VividSeats.

Iar cele mai ieftine bilete pentru meciul din 3 septembrie al lui Inter Miami impotriva campioanei ligii nord americane, Los Angeles FC, costa acum 624 de dolari pe TicketIQ, de la 81 de dolari.

Fanii nici macar nu stiu cand va incepe Messi sa joace pentru noul sau club.

„Am luat decizia ca voi merge la Miami. Inca nu m-am inteles 100% si mai sunt necesare cateva lucruri, dar am decis sa imi continui drumul acolo”, a declarat Messi pentru presa spaniola Mundo Deportivo.

Nu este clar exact cat va fi platit Messi, care a castigat 130 de milioane de dolari anul trecut, pentru transferul la Inter Miami.

Rivalul sau, Cristiano Ronaldo, a semnat in ianuarie un contract de pana la 200 de milioane de dolari pe an in Arabia Saudita.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

6 ore ago

Constanta: Un copil de 9 ani a cazut intr-o fantana fara apa. Doi adulti au incercat sa-l scoata si nu au mai putut iesi nici ei. Pompierii i-au salvat pe toti trei

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, luni, in localitatea Mireasa din judetul Constanta, unde…

6 ore ago

Donald Tusk: Noua persoane arestate sub suspiciunea de sabotaj in numele serviciilor de informatii ruse

Premierul polonez Donald Tusk a declarat ca noua persoane au fost arestate sub suspiciunea de…

6 ore ago

706 de persoane cu numele Kyle s-au reunit in Texas. Nu a fost suficient pentru un record mondial

O incercare a orasului Kyle, Texas, de a dobori recordul mondial pentru cea mai mare…

6 ore ago

SUA spun ca Iranul a cerut ajutor dupa accidentul de elicopter in care a murit presedintele tarii, Ebrahim Raisi. Alegeri pe 28 iunie

Autoritatile iraniene au convenit sa organizeze alegerile prezidentiale pe 28 iunie, dupa moartea presedintelui Ebrahim…

6 ore ago

Campionatul european de surf pentru blanosi si tovarasii lor umani

Zeci de surferi cu blana si tovarasii lor umani au venit pe o plaja din…

6 ore ago