Lista cu 11 fumigene lansate de PSD pentru a deturna atentia publica de la „subiectele care conteaza cu adevarat”: „PSD a perfectionat arta manipularii”

politica

Deputatul USR Claudiu Nasui a facut o lista cu „fumigenele” pe care PSD le-a lansat in spatiul public pentru a deturna atentia romanilor de la adevaratele probleme ale guvernarii. 

„Partidul Social Democrat a perfectionat arta manipularii in politica. In politica capacitatea de a distrage atentia este foarte importanta. De ce sa ne pese de milioanele furate din banii nostri, de zecile de mii de abonati la contractele cu statul, de miile de sinecuri si de toate motivele pentru care Romania a ajuns sa fie parasita in masa, cand putem sa vorbim despre fleacuri si cancanuri? Cam asta reuseste sa faca PSD.

Cert este faptul ca PSD are strategi foarte buni, care inteleg foarte bine cum sa manipuleze atentia publica. Tehnica consta in acoperirea problemelor reale ale guvernarii cu cancanuri, subiecte inventate sau probleme mult mai mici.

Va prezint aici un mic sumar al tuturor fumigenelor pe care le-a lansat PSD din 2017 si pana acum tocmai pentru a deturna atentia publica de la subiectele care conteaza cu adevarat. Sistematic orice eveniment de substanta a fost acoperit de o fumigena. In imagine am adunat doar cateva exemple dintre multe”, a scris Nasui pe Facebook.

Iata lista cu cele 11 fumigene:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: