Lista cu pesedistii Olgutei din Consiliile de Administratie. Violeta Alexandru anunta ca vor fi dati afara. Jurnalistul Olgutei a devenit specialist in Pielarie

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat publicitatii o lista cu pesedistii trimisi de Lia Olguta Vasilescu si Marius Budai prin consilii de administratie, unde incaseaza sume consistente.

Unul dintre acestia este fostul ziarist Cristian Vasilcoiu, foat ourtator de cuvant al ministrului Muncii, care a fost infipt de Lia Olguta Vasilescu in CA de la Institutul National Pentru Textile si Pielarie si in trecut, la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii.

„Transparenta totala in cheltuirea banilor publici. Despre angajatii Ministerului Muncii si Protectiei Sociale in Consilii de Administratie. Public lista lor, asa cum m-am angajat ca fac inca de la audierea din Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Demisia sau demiterea, dupa caz, a unor oameni din Minister (o buna parte consilieri, numiti politic) vad ca nu a reusit sa ii faca sa se simta obligati sa se retraga si din Consiliile de Administratie ale institutelor de cercetare. De exemplu, Cristian Vasilcoiu, fost consilier al fostului Ministru al Muncii, O. Vasilescu, la Institutul National Pentru Textile si Pielarie si in trecut, la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii. Ion Gibescu, director de cabinet al fostului Ministru, la Institutul National de Cercetare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare.

Am rezolvat eu lucrurile.

1709 Lei/ luna este indemnizatia la Institutul National de Cercetare Stiintifica in domeniul Muncii si Protectiei Sociale, singurul din lista aflat in subordinea directa a ministerului. Pentru toate celelalte am solicitat informatiile Ministerului Educatiei si le vom publica indata ce le primim”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: