Lista de cosmar a PSD pentru europarlamentare: Angajata Antena 3, Grapini, Zoana, fosta iubita a lui Dragnea

politica

Jurnalistii de la Adevarul au publicat lista pe care PSD o va prezenta pentru alegerile europarlamentare. Pe primul loc se afla Rovana Plumb, secondata de Carmen Avram (sotia lui Adrian Ursu), angajata Antenei 3, urmeaza Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu (tot Antena 3), si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu.

Potrivit Adevarul, un loc semi-eligibil va ocupa Catalina Stefanescu, pe care Dragnea a propulsat-o in Parlament in 2012. Si Victor Negrescu va ajunge la Bruxelles. Lista pentru alegerile europarlamentare va definitivata luni de CEx-ul partidului, controlat total de liderul PSD. ​

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare:

Rovana Plumb
Carmen Avram
Dragos Benea
Claudiu Manda
Dan Nica
Ioan Mircea Pascu
Maria Grapini
Victor Negrescu
Natalia Intotero
Bianca Gavrilita
Catalina Stefanescu
Emilian Pavel
Victor Bostinaru
Maria Zoana
Claudia Tapardel

Ce cauta Avram, Maria Grapini si Catalina Stefanescu pe lista

„Dragnea a insistat pentru Sandra Stoicescu din ambitie, ca sa o sicaneze pe Firea, cu care e in conflict“, sustin surse din PSD. Tot pe filiera Antena 3 va mai obtine un mandat de eurodeputat si Maria Grapini, sustinuta personal de Dan Voiculescu.

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca, in timpul guvernarii USL, Liviu Dragnea „il batea la cap pe George Maior“ sa o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explica ca ea stie ruseste, ca a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook. Surse din PSD sustin, pentru Adevarul, ca iubita invocata de Ponta ar fi Catalina Stefanescu, pe care Dragnea, in 2012, a trimis-o in Parlament la numai 24 de ani. Catalina Stefanescu are studii la Moscova, potrivit CV-ului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: