politica

„Lista neagra” a lui Dancila. Stefanescu face crize la Antena 3, anunta cine va fi dat afara din partid

Codrin Stefanescu anunta ca Viorica Dancila vrea sa-i dea afara din PSD pe „toti”. El sustine ca a pus mana pe „lista neagra” cu cei care vor fi exclusi din partid.

„Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista Neagra din PSD. Am facut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Stefanescu a prezentat apoi detalii la Antena 3, sustinand ca pe Lista Neagra se afla membri ai Guvernului precum si sefi PSD de judete. „O sa ii vina fiecaruia randul”, a spus Stefanescu.

El s-a declarat socat de „lasitatea” colegilor sai care acum se delimiteaza de Liviu Dragnea dupa ce inainte ieseau cu el scena.

„Azi se fac ca nu il mai cunosc”, a mai spus Stefanescu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Parteneriat pe 100 de ani intre UK si Ucraina. David Cameron a sosit la Kiev pentru a intari acordul, ce prevede aceasta intelegere istorica

In timpul vizitei sale la Kiev, ministrul britanic de Externe, David Cameron, a vorbit despre…

16 minute ago

Noi amenintari. Kremlinul considera „foarte periculoase” recentele comentarii ale lui Macron privind trimiterea de trupe pe teren

Vineri, Kremlinul a calificat drept "foarte periculoase" comentariile presedintelui francez Emmanuel Macron, care si-a reafirmat…

22 de minute ago

Tudorache „Diamante”: „Este incredibil cat de mult a distrus sectorul 1 gasca de rezisti. Voi repara tot in urma salbaticilor astia”

Mesaj delirant al fostului primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, care si-a depus candidatura…

27 de minute ago