Lista neagra cu 19 jurnalisti care au „colaborat cu SRI”. Dupa acapararea institutiilor, mafia lui Dragnea trece la faza a doua: anihilarea presei independente

politica

Daniel Dragomir a spus, dupa audierea din Comisia de Control a SRI, ca a dat o lista cu 19 persoane din media care „au intretinut relatii neetice cu ofiteri din cadrul institutiilor de forta”, aceste declaratii fiind facute in contextul dezvaluirilor despre „culoarul media” si „statul paralel.

Daniel Dragomir a fost audiat in Comisia de Control a SRI, fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii precizand ca temele principale de discutie vor fi „culoarul media” si „statul paralel”.

”Am furnizat o lista de 19 persoane care au intretinut relatii neetice si neprincipiale cu oameni din serviciile secrete, care au primit informatii privilegiate, oameni care au primit chiar si informatii clasificate din dosare.

Am vorbit despre trusturi de presa care au beneficiat de sprijinul fostei conduceri a SRI, asigurata de Florian Coldea si George Maior. Am discutat si despre trusturile de presa care au fost atacate de SRI, trusturi media care erau considerate opozante.

Un alt lucruri pe care l-am propus Comisiei este audierea a noua patroni de presa, care au beneficiat de sprijin financiar si logistic din partea domnului Maior, din partea domnului Coldea (…) Vorbim de foarte multi bani, de milioane de euro. Sunt resurse alocate din bugetul SRI pentru obiective care nu intra in atributiile Serviciului”, a declarat Daniel Dragomir.

Fostul ofiter SRI a mai oferit comisiei o lista cu 9 nume de patroni media care ar trebui audiati.

„S-au folosit si discutat situatii in care jurnalistii au avut acces la informatii privilegiate din dosare si s-a discutat de trusturi media care au beneficiat de sprijin financiar special pentru anumite proiecte si aceste interactiuni cu ofiterii de informatii. (…) Audierea a noua patroni ai trusturilor de presa, fie ca au beneficiat de sprijin din partea Sri si au avut relatii neortodoxe cu domnul Maior si Coldea sau care au primit ordine pentru angajarea unor jurnalisti”, a mai spus Daniel Dragomir.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: