Liviu Dragnea anunta ce decizie va lua PSD in privinta premierului. Spune ca se poarta „civilizat”, insa il jigneste pe presedinte

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament ca o decizie in ce priveste o eventuala noua propunere de premier va fi luata „in sedinta Comistetului Executiv din aceasta seara”.

„Astazi, dupa Comitetul Executiv National, presedintele o sa primeasca raspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi intr-un fel sau in altul. O sa facem ceva civilizat. Noi suntem oameni bine educati”, a spus Dragnea.

Insa imediat a facut o afirmatie jignitoare la  adresa presedintelui. „Am iesit din logica discutiei civilizate, suntem la loz in plic”, a adaugat Liviu Dragnea. Intrebat daca se asteapta ca guvernul PSD – ALDE sa fie instalat pana la finalul anului, Dragnea a continuat in acelasi stil bascalios: „Vorbiti cu un astrolog, dar cu un astrolog profesionist. Nu mai depinde de noi. Eu nu mai pot sa ma hazardez sa spun cand vom avea premier”, a sustinut Liviu Dragnea.

El a mentionat ca va comenta respingerea lui Shhaideh numai „daca o institutie a statului isi asuma. Altceva, nu.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: