Liviu Dragnea, declaratii in premiera despre uriasa sa avere: „Complex hotelier, 3 restaurante, 3 magazine, centre en-gross, 1.000 de angajati”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut, duminica, la Antena 3 primele declaratii detaliate despre modul in care si-a dobandit uriasa avere.

„Eu am intrat in politica cu bani. eu in 90 am facut prima asociatie privata. In 97 cand am intrat in politica, aveam un complex hotelier, 3 restaurante, 3 magazine si centre en-gross. Aveam 1000 de angajati. (…)Am luat 100.000 de lei din banca de atunci .in afara de casa parintilor, am pus gaj TOT. Am luat de la banca agricola. (…) Eu la 27 de ani m-am apucat de treaba”, a sustinut┬áDragnea.

El a continuat sa nege ca ar avea vreo legatura cu Tel Drum.

„Povestea e din 2004. Ati fost plecat din tara? Din 2004 se tot vb despre asta. Articole, controale, anchete. Nu au gasit nicio legatura pentru ca nu au ce sa gaseasca. Asta e ca si cu hotelul din Brazilia. (…) E de ras, dar e si de plans. Imi pare rau ca sunt oameni care sufera din cauza mea. (…) Eu nu vreau sa comentez despre situatia firmei pentru ca nu o stiu in amanunt. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vb cred ca ultima data cu multi ani inainte, cand eram la CJ. Cred ca am sunat pe unul dintre ei pentru ca faceau o lucrare si nu mi-a placut. (…) Daca eram actionar la Tel Drum, eram actionar si nu mai aveam nicio functie politica „, a spus Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: