Liviu Dragnea: „Eu nu sunt PERVERS, si nici pesedistii in general”

politica

Liviu Dragnea i-a dat, marti, replica Alinei Gorghiu, care a spus ca liderul interimar al PSD are „un ton impaciuitor”, dar „poate sa pacaleasca”.

Liviu Dragnea a spus ca nu vede foarte bine declaratiile copresedintelui PNL, Alina Gorghiu.

„Eu in continuare insist sa iesim din aceasta paradigma a razboiului politic permananet. Eu unul nu sunt pervers, daca a spus asa ceva… Nici pesedistii in general.

Am vazut o temere ca stie ce ne poarta pielea noua. Eu in continuare stau cu mana intinsa si sper sa nu primim pietre in cap”, a spus Dragnea.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca PNL trebuie sa fie vigilent in relatia cu PSD si nu va mai cadea in capcana social-democratilor cu legea salarizarii, adaugand ca Liviu Dragnea are un „ton impaciuitor” in ultima vreme, dar „poate sa pacaleasca”.

„PNL e partidul care a fost dispus la dialog intotdeauna. Constat nuanta pe care Liviu Dragnea o subliniaza, in discursul public, ca PSD e dispus la dialog. Au si demonstrat asta acceptand propunerea noastra, in materie de prudenta, discutand despre Codul Fiscal”, a declarat Gorghiu, adaugand insa ca social-democratii raman adversari politic si ca liberalii stiu foarte bine ce „le poate pielea” celor din partidul condus de Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea are un ton impaciuitor, in ultima vreme, si poate sa pacaleasca. Ii stim pe cei din PSD, ce le poate pielea, sunt adversarii nostri politici. Asta nu inseamna ca, pe linii importante, nu vom gasi o cale comuna de a genera proiecte valoroase”, a mai declarat Alina Gorghiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: