Liviu Dragnea iar s-a facut de ras. Protestatarul pe care l-a injurat are dovada, si-a scos dosarul de la CNSAS

news

Liviu Dragnea versus Marian Ceausescu.

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu” si etichetat „Securila” miercuri seara de catre liderul PSD Liviu Dragnea, si-a scos dosarul de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) care atesta ca n-a fost colaborator al Securitatii.

„Nu exista date ori documente din care sa rezulte calitatea de lucrator sau de colaborator al Securitatii, in sensul legii, cu privire la domnul Morosanu Tivilic Marian. Prezenta poate fi contestata la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti, de catre orice persoana interesata, in termen de 30 de zile de la data publicarii, pe pagina de Internet a Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii”, se arata in adeverinta eliberata de CNSAS in cazul protestatarului, scrie Mediafax.

Miercuri seara, Liviu Dragnea a fost huiduit de catre un protestatar, dupa ce a iesit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019.

„Cati bani ai furat? (…) La puscarie”, sunt mesajele pe care un protestatar le-a strigat, atunci cand Liviu Dragnea a iesit, miercuri seara, de la discutiile cu primarii de municipii.

„La puscarie sa mergi tu, securila! Direct!”, a fost raspunsul liderului PSD.

Protestatarul a continuat, spunandu-i lui Dragnea: „O sa mergem impreuna!”.

Marian Ceausescu l-a urmarit in trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasa la Florin Iordache si, impreuna cu alti protestatari #rezist, a lipit afise pe garajul parlamentarului si l-a urmarit pana in scara blocului pe Valer Dorneanu, presedinte al Curtii Constitutionale. Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu” este unul dintre cei mai activi membri ai miscarii #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate in Bucuresti impotriva partidului de guvernamant. Acesta sustine ca este victima a Revolutiei din 1989 si spune ca a fost impuscat in picior, in timp ce protesta in Piata Universitatii din Bucuresti.

Mai mult despre: ,


Comentarii: