Liviu Dragnea indrazneste sa mearga la Sibiu, impreuna cu Codrin Stefanescu. Sibienii abia asteapta

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va merge la Sibiu pentru a participa la sedinta de alegeri organizata de PSD Sibiu, a anuntat, marti, presedintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif. Dragnea va fi insotit de Codrin Stefanescu.

In 23 februarie, organizatia judeteana a PSD va organiza alegeri pentru sefia partidului, eveniment la care va participa si presedintele partidului, Liviu Dragnea. El va fi insotit de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, anunta presedintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, citat de Turnul Sfatului.

Alegerile urmau a fi organizate in acest week-end, la propunerea presedintelui Trif, insa mai multi lideri locali s-au impotrivit. ”Nu e adevarat. Nu facem alegeri de capul nostru, ci la data stabilita de la centru. In plus, este obligatoriu, conform statutului partidului, sa vina reprezentantul organizatiei centrale. In cazul nostru, al Sibiului, la alegeri va participa presedintele partidului si secretarul general”, a declarat Bogdan Trif pentru Turnul Sfatului.

Stefanescu a fost recent la Sibiu, la sediul PSD, un de a fost asteptat de zeci de protestatari furiosi. Acestia l-au huiduit, Stefanescu fiind nevoit sa se refugieze in sediul PSD cu coada intre picioare. El a fost asteptat si la iesire de protestatari.

La Sibiu are loc un protest maraton impotriva abuzurilor PSD de peste un an. Zilnic, incepand cu 11 decembrie 2017, zeci sau sute de oameni vin in fata sediului PSD pentru a protesta fata de atacurile constante impotriva justitiei si a statului de drept.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: