Liviu Dragnea a inhatat si Monitorul Oficial, si l-a tras in subordine. De acum incolo, infractorul va controla momentul in care legile vor intra in vigoare

politica

Regia autonoma Monitorul Oficial functioneaza sub autoritatea Camerei – prevede un proiect de lege adoptat miercuri de deputati.

„Regia autonoma Monitorul Oficial se organizeaza ca regie autonoma sub autoritatea Camerei Deputatilor. Editorul Monitorului Oficial este Camera Deputatilor. Actele care se publica in Monitorul Oficial, partea intai si partea a doua, se inainteaza secretarului general al Camerei Deputatilor in copie certificate de catre autoritatile emitente, sub semnatura conducatorului acestora sau a loctiitorului sau. Secretarul general al Camerei transmite Regiei autonome Monitorul Oficial spre publicare actele prevazute la articolul 1”, se arata in proiect, citat de Agerpres.

Acesta mai prevede ca retragerea actelor de la publicare se poate face numai de catre cel care a solicitat publicarea, cu incuviintarea secretarului general al Camerei si cu suportarea de catre solicitant a cheltuielilor aferente efectuate de Regia autonoma Monitorul Oficial in procesul de editare si publicare.

„Monitorul Oficial – Partea 1 – se editeaza in traducere si in limba maghiara. Pentru Partea 1 in limba maghiara cheltuielile de publicare se suporta din bugetul Camerei Deputatilor”, se precizeaza in initiativa legislativa.

Proiectul a fost reexaminat la cererea presedintelui Klaus Iohannis. El a fost adoptat de Senat, iar Camera este for decizional pentru el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: