Liviu Dragnea reia atacul asupra Justitiei: „Maine, eu si domnul Tariceanu vom avea o discutie cu domnul prim-ministru”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat, duminica seara, nemultumit de intarzierile privind elaborarea legilor pe justitie. El a anuntat ca va avea luni o intalnire cu premierul Grindeanu pentru a discuta pe acest subiect.

Intrebat insinuant de Mircea Badea, la Antena 3, daca PSD are in programul de guvernare si capitolul Justitie, Dragnea a tinut sa mentioneze ca si el este nemultumit.

„S-a discutat foarte mult de unele legi care sunt asteptate. Din pacate suntem deja in mai si noi nu am reusit sa incepem o dicustie serioasa despre tot sistemul de justitie din Romania, cu eliminarea cauzelor care au generat atat de multe discutii in ultimii ani, care au avut la baza destul de multe abuzuri. Ne-am concentrat doar pe legea gratierii, care rezolva doar o parte din probleme.

S-a vorbit despre legea raspunderii magistratilor, doar s-a vorbit. Ma gandesc sa cerem in mod oficial la Comisia Europeana, la Comisia de la Venetia sa ne ajute cu oameni care chiar se pricep. Sa vorbim si cu oameni de specialitate de la noi din tara, care chiar se pricep nu doar dau din gura. Nu cred ca un singur om poate sa faca acest lucru, indiferent ca este ministrul Justitiei”, a declarat Dragnea.

El a anuntat apoi ca, luni, il va convoca pe premieurl Grindeanu la „discutii” pe acest subiect.

„Maine, impreuna cu domnul Tariceanu vom avea o discutie cu primul ministru si vom stabili care sunt pasii de facut in perioada urmatoare”, a mentionat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: