Liviu Dragnea se crede in Matrix. Ne-a bagat la murat iar acum incearca sa ne provoace vise. Din pacate, sunt cosmaruri

politica

Inca nu i-a crescut nasul lui Liviu Dragnea, dar are toate sansele sa devina un veritabil „Pinochio de Teleorman”, in cazul in care PSD va forma viitorul guvern rezultat din alegeri iar ai lui nu vor reusi sa puna in practica nici macar una dintre masurile propuse in recent lansatul program de guvernare.

Liviu Dragnea spune ca va depune la Parlament un proiect de lege ce prevede eliminarea a peste o suta de taxe, bla-bla. El vorbeste de debirocratizarea institutiilor, uitandu-se spasit catre romani, carora le plange de mila pentru chinurile la care sunt supusi de statul roman.

Presedintele PSD nu uita sa atace Guvernul Ciolos, declarand ca nu mai poate astepta ca „tehnocratii sa realizeze debirocratizarea”, ci trece la treaba. Aici, puncteaza bine in ochii publicului care inca mai crede ca prezervativul este inutil in timpul actului sexual. Public care are impresia ca „astia n-au facut nimic” ca doar nu-l doare pe el de plagiate, doctori falsi, mafioti.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi fost pe acest electorat captiv al PSD, cand a auzit toate aceste nastrusnicii scoase pe gura de penalul demn de romanele lui Zaharia Stancu. Probabil, „electorii rosii” si-au adus aminte de Ion Iliescu, cel care impartea pamant si pensii, gonind, totodata, ciocoii din tara.

In aceeasi zi in care Ecaterina Andronescu si sleahta sa au pus pe butuci CNATDCU, facandu-i pe plagiatori sa traga aer adanc in piept, Dragnea ne spune ca tara va merge pe o cale lina, pe un drum in care „cioclii rosii” vor sta la marginea potecii si, pac, cum trece o taxa pe langa ei ii iau gatul.

Cat tupeu, trebuie sa aveti, stimate domn Dragnea! Cum sa dati vina pe tehnocrati pentru ce nu a realizat PSD in 26 de ani? Da, 26 deoarece chiar si atunci cand nu ati guvernat, tot la butoane ati fost. Ciolos a reusit sa faca intr-un an cat n-ati facut dumneavoastra si compania in toata existenta guvernamentala.

Cum aveti tupeul sa veniti exact acum, in prag electoral, cu aceste bazaconii, fiind evident ca ele sunt aruncate pe piata, pentru a amagi masele.

Ce v-a oprit sa debirocratizati statul incepand din 2012 pana in 2015, cand strada v-a debarcat ca pe ultimii pirati? De ce nu ati eliminat acele taxe in toti acesti ani cat Victor Ponta a fost la Palatul Victoria in fotoliul de premier? Daca vreti sa eliminati toate aceste taxe, inseamna ca aveti resurse alternative. Sau atunci nu le aveati, fiindca banii erau sifonati in buzunarele unor tipi ca Ghita, Hrebenciuc, Mitrea, Nastase?

Aveti impresia ca traiti intr-u univers de tip Matrix, in care oamenii sunt adormiti si pusi in butoaie pline cu varza murata iar dumneavoastra jucati rolul celui care mai mesteca din cand in cand in butoi pentru a nu se imputi continutul si pentru a-i face pe oameni sa traiasca in realitati paralele? Va inselati, domnule Dragnea, exact cum s-a inselat Ponta in 2014, cand spera ca va deveni presedinte. Speram ca pentru acest afront adus societatii sa platiti la scor de neprezentare. Amin! Pardon, catuse!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: