Liviu Dragnea, speriat, voteaza intr-o locatie secreta. Strategia adoptata de PSD pentru a descuraja votul

politica

Digi24 informeaza ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va vota intr-o locatie secreta. El se va prezenta la urne spre seara, pentru a descuraja o participare mare la vot.

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara, intre orele 18 si 20. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret, informeaza Digi24.

Pentru a nu mobiliza electoratul la urne, liderii PSD au decis ca ei sa nu se grabeasca sa mearga la sectiile de votare, luand decizia sa lase pentru orele tarzii ale serii exprimarea dreptului constitutional. Doar Viorica Dancila, care actioneaza in continuare separat de stafful de campanie al PSD, se va prezenta la urne la ora 11.

Liviu Dragnea va vota la ora 19, conform programului facut public de PSD. La alegerile trecute, liderii PSD au votat in prima parte a zilei.

Romanii voteaza masiv atat pentru europarlamentare cat si la referendum. La ora 10.30 votasera deja peste 1,6 milioane de romani.

Mai mult despre: ,

Comentarii: