Liviu Dragnea a tinut sa-i arate lui Teodorovici cine face glume in PSD: „N-am aceasta capacitatea sa intru in mintea colegilor mei”

news

Aflat la Focsani, Liviu Dragnea a fost invitat sa comenteze declaratiile ministrului de Finante.

„Nu-mi permit sa comentez gandurile dlui Eugen Teodorovici. N-am aceasta capacitatea sa intru in mintea colegilor mei, dar in ceea ce priveste achizitiile publice, undeva pana in 15 aprilie, o sa avem pachetul gata. (…) Trebuie sa simplificam procedurile si s-a gasit deja forma. Trebuie sa dam posibilitatea partilor contractante, care vor sa realizeze investitiile, sa poata incepe lucrarile si sa le duca la capat. (…) In ceea ce priveste unitatea de achizitii centralizate, eu n-am nimic impotriva. Poate sa fie o idee buna, daca se refera doar la administratia centrala si pe anumite domenii. (…) O abordare inteleapta este sa ai acest plan, este foarte bine. Porneste cu un proiect pilot, porneste cu un domeniu. (…) Eu zic mai intelept si mai cu atentie”, a spus Liviu Dragnea.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, recent, ca Guvernul va adopta pana la sfarsitul lunii aprilie doua ordonante de urgenta privind achizitiile publice care vor schimba „radical” acest domeniu, urmand sa fie infiintata o noua structura care va centraliza toate nevoile institutiilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre:

Comentarii: