„Liviu merge la spital in fiecare zi”. Stefanescu le cere procurorilor sa nu-i mai cheme stapanul la DNA: „Este haituit, haituit in continuare”

politica

Codrin Stefanescu a declarat, in timpul scandalului din fata DNA, ca Liviu Dragnea trebuie sa mearga in fiecare zi la spital si i-a acuzat pe procurorii DNA ca fac circ.

”El este optimist si este puternic ca om, nu are niciun fel de problema. Are problema cu durerile la coloana si trebuie rezolvata.

Pentru aceasta hartie putea sa vina si un asistent al cabinetului de avocatura, dar procurorii au tinut sa vina el personal pentru circul asta mediatic. Nu este rau acest circ, ca trebuie sa vada lumea ca este haituit, haituit in continuare.

Liviu Dragnea merge la spital aproape in fiecare zi. Spre exemplu, miercurea trecuta a mers la trei spitale diferite pentru trei tipuri de analize.

Foarte multi din PSD il sustin pe Liviu Dragnea, dar tin legatura cu mine. El inca nu si-a deschis telefonul si i-am zis ca nu poate sa stea toata ziua cu telefonul in mana, sa-si vada in principal de starea lui de sanatate”, a declarat Codrin Stefanescu, la Realitatea PLUS.

Conflict intre un grup de pensionari PSD adusi in fata DNA pentru sustinerea lui Liviu Dragnea si contestatarii lui Dragnea. O pesedista a aruncat cu iaurt si oua in protestatarii anti-Dragnea.

In jur de 20 de sustinatori ai lui Dragnea, cu pancarte, au fost adusi in fata DNA. „Opriti hartuirea nevinovatilor” si „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”, era scris pe pancarte. Acestia au intrat in conflict cu un grup de protestatari anti-Dragnea.

Una dintre sustinatoarele lui Dragnea a aruncat cu oua si iaurt in protestatari.

„Am venit sa il sustin pe Dragnea, ca de la el am tot. Cine i-a adus pe astia care vin sa ne spuna ca un barbat poate sa nasca. Sa il tina Dumnezeu sanatos pe Dragnea, cei care fac faradelegi sunt de partea USR”, a declarat pesedista.

De asemenea, un cameran de la Digi24 a fost lovit de unul dintre sustinatorii lui Liviu Dragnea. Acesta ar fi angajat al CJ Teleorman.

A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a desparti cele doua grupuri.

”Am venit sa imi inmaneze prelungirea sechestrului. Astea se dau de obicei se dau la avocati, ca apoi sa aflu ca trebuie sa merg personal”, a spus Liviu Dragnea, la iesirea de la DNA. Este vorba despre dosarul TelDrum.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: