Liviu Plesoianu va ramane fara scaunul de parlamentar. Furios, acuza „statul paralel”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se declara convins ca nu se va mai regasi pe listele PSD dupa ce a aflat ca Mihai Tudose va fi sef de campanie al PSD pentru alegerile parlamentare si locale. Plesoianu afirma ca Tudose este in legatura cu „statul paralel”.

„Deci… de campania PSD se va ocupa Tudose-prefata-Maior-postfata-Coldea!? Si, cum spune chiar el, se va ocupa si de trierea candidatilor pentru locale si parlamentare? :)))))))))))))))))))))

Bun… Atunci, am o singura concluzie complexa: Hai, pa! Toate au o limita si tocmai a fost depasita!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Marcel Ciolacu a anuntat, luni, ca sotul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda,n si Mihai Tudose au fost alesi sefi de campanie ai PSD pentru alegerile locale si parlamentare din acest an.

Ciolacu l-a laudat pe Manda pentru ca a castigat alegerile din judetul Dolj, desi la prezidentiale Klaus Iohannis a luat mai multe voturi decat Viorica Dancila.

„Claudiu Manda va lucra cu Mihai Tudose, sunt doi oameni care stiu sa faca alegeri si care au castigat alegeri”, a declarat Ciolacu la finalul sedintei CEX.

Mai mult despre: ,


Comentarii: