„Liviule, daca esti barbat, daca ai curaj, daca nu ti-e rusine de ce-ai facut, te astept la orice ora, la orice post de televiziune”. Provocare pentru seful PSD

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a provocat, miercuri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere publica in legatura cu situatia actuala a Romaniei, liberalul afirmand ca Dragnea nu ar trebuie sa se mai ascunda in spatele ”latrailor de partid”.

„Il provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publica privind situatia Romaniei astazi, privind distrugerea sistematica a economiei de catre guvernul PSD si privitor la directia in care trebuie sa se indrepte Romania. Este momentul ca valul minciunilor PSD-iste sa fie dat la o parte”, a precizat Orban, la Palatul Parlamentului.

De asemenea, el i-a transmis lui Dragnea ca, daca este barbat, ar trebuie sa se prezinte la o dezbatere „cinstita, directa”, la orice post de televiziune.

„Liviule, daca esti barbat, daca ai curaj, daca nu ti-e rusine de ce-ai facut, te astept la orice ora, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstita, directa, privind starea natiunii, privind directia in care se indreapta Romania. Faptul ca te ascunzi in spatele latrailor de partid si a pseudonanalistilor care functioneaza ca purtatori de cuvant ai PSD, nu face decat sa induca o ceata suplimentara asupra realitatii economice romanesti si consider ca doar o dezbatere fata in fata poate sa permita cu adevarat ca cetatenii sa inteleaga ce se intampla in Romania si cine are dreptate”, i-a transmis Ludovic Orban lui Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: