„Liviule, nu tine!”. Dacian Ciolos, replica taioasa dupa ce Dragnea l-a catalogat drept „baiatul asta”

politica

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, i-a raspuns lui Liviu Dragnea, luni seara, dupa ce seful PSD l-a catalogat drept „baiatul asta”. Dragnea a sustinut ca Ciolos ar avea legaturi cu un serviciu secret din Franta.

„Liviule, nu tine cu povestile astea cu care te plimbi prin presa de cativa ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasa de la naftalina, prima data cand eram candidat pentru pozitia de comisar european, pe care unii o voiau pentru Adrian Severin. Nu a tinut, PE m-a votat.

Mai incolo, cand am devenit premier, cand nu i-a convenit lui Dragnea, a reinceput povestea cu strainii, dar s-a dus pe alt brand – Soros. Acum a revenit cu serviciile.

Unde sunt cei care au lucrat in securitate, au ramas in FSN, au trecut in PSD , unii chiar la varf. Unde sunt fotografiile cu diferiti sefi ai serviciilor cu care Dragnea a lucrat.

Daca ne facem un calcul cine a fost la guvernare, cam 70% a fost PSD.

Liviule, nu tine! Mai bine incepeti sa explicati romanilor unde e bunastarea pe care o promiteati in 2016 cu carioca pe tabla.

Intreb unde sunt fostii securisti trecuti la PSD.

Reapare povestea cu Fondul Suveran, banii pe care ii dati pe pensii si salarii tot de la straini vin. Cam asta e povestea cu imprumuturile si strainii.

Cand nu aveti explicatii, o reluati cu securitatea si serviciile.

Noi, in PLUS am cerut celor din conducere sa semneze declaratie pe propria raspundere ca nu au colaborat cu securitatea si serviciile de informatii. Sunt semnate. Declaratii cu toate consecintele juridice daca oamenii astia mint. Astept sa semneze si Dragnea si pe urma, mai discutam, Liviule!”, a spus Dacian Ciolos la Digi24.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie badaraneasca, luni, fata de fostul premier Dacian Ciolos. „Are ceva tupeu baiatul asta”, a spus Dragnea referitor la Ciolos.

„Cine este Dacian Ciolos?”, a intrebat arogant Dragnea cand a fost intrebat despre solicitarea lui Dacian Ciolos ca Dragnea sa faca publice declaratiile „pe propria raspundere” ale conducerii PSD cu privire la colaborarea cu fosta Securitate.

„Are ceva tupeu baiatul asta. Trebuie sa raspunda daca are vreo legatura cu serviciile. Este o tactica securista asta. Dacian, nu tine!”, a reactionat apoi Dragnea.

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica, la Buzau, ca vrea sa vada de la Liviu Dragnea „declaratiile pe propria raspundere ale conducerii PSD care sa spuna ca nu au colaborat cu Securitatea niciodata si n-au colaborat cu servicii de informatii din tara si din strainatate”, altfel acuzatiile lui raman „vorbe in pustiu”.

„Liviu Dragnea, Sebastian Ghita, ceilalti care se plimba de cativa ani de zile pe la institutiile de forta si pe la serviciile de care vorbesc acum si cu care au avut treaba, nu gasesc alta scuza decat sa acuze ceea ce fac ei in partid spre ceilalti. Inainte de toate, vreau sa vad de la Liviu Dragnea declaratiile pe propria raspundere ale conducerii PSD care sa spuna ca nu au colaborat cu Securitatea niciodata si n-au colaborat cu servicii de informatii din tara si din strainatate. Asta am facut noi la PLUS, toti cei din conducere, in frunte cu mine, asta trebuie sa o faca si ei”, a afirmat Dacian Ciolos intr-o conferinta de presa.

Totodata, Ciolos a sustinut ca Liviu Dragnea „nu are altceva ce sa vanda decat povesti”.

„Asta au facut de cand au ajuns la guvernare, au atacat justitia, au atacat statul roman ca sa isi rezolve problemele, Romania incepe sa devina tot mai mult un stat controlat de un partid. Vreau sa-mi arate Liviu Dragnea unde este bunastarea in buzunarul romanilor si in mana cui este buzunarul romanilor de un an si ceva. Faptul ca Dragnea se duce doar prin sud unde are garda pretoriana care il inconjoara si sta ascuns pentru ca nu are curajul sa iasa in piata publica in fata romanilor sa dea explicatii, arata halul in care a ajuns Dragnea in fruntea PSD-ului”, a mai spus Ciolos.

Liderul PLUS a mai punctat faptul ca, momentan, prioritatea formatiunii pe care o conduce sunt „romanii care cred ca Romania poate sa stea demna in UE”.

„Dragnea nu stie ce vrea de fapt, ba este european, ba vrea un coltisor pentru Romania. O sa aiba dansul un coltisor pentru dansul mai incolo un pic, deocamdata pe noi ne intereseaza cum facem sa stopam ciuma asta care duce Romania la sapa de lemn, prioritatea noastra sunt romanii care cred ca Romania poate sa stea demna in Uniunea Europeana”, a mai precizat Ciolos.

Mai mult despre: ,

Comentarii: