Locuri de munca sigure pentru ROMANI in Germania. Salarii de 2.500 de euro

news

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 50 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania. Salariile urca la 2.500 de euro.

Plasare Internationala din cadrul Centralei de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn ofera locuri de munca pentru urmatoarele ocupatii

bucatar/bucatar sef/bucatar specialist (15 posturi);
ospatar (15 posturi);
barman (5 posturi);
personal in industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioada de cel putin sase luni, incepand cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, 1.700 – 2.400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist si de 1.450 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: