Lovitura CRUNTA pentru Basescu, ramane fara partid. Tribunalul a RESPINS inregistrarea Miscarii Populare

politica

Traian Basescu ramane fara partid. Asta au decis magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce procurorii au contestat inregistrarea Miscarii Populare ca formatiune politica. Decizia este definitiva.

Miscarea Populara a primit personalitate juridica pe 15 decembrie anul trecut. Decizia a venit din partea Tribunalului Bucuresti, insa a fost contestata de procurorii de la Parchetul Capitalei. Motivul – sigla si numele sunt asemanatoare cu cele ale Fundatiei Miscarea Populara si ar putea induce in eroare alegatorii.

Contestatia a fost inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti la inceputul anului, iar astazi, magistratii au decis sa nu inregistreze formatiunea.

In ceea ce priveste Partidul Miscarea Populara, in statutul acestuia nu au fost cerute modificarile congresului in urma caruia Traian Basescu a fost ales presedinte al formatiunii.

Traian Basescu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara pe data de 9 octombrie 2015, pentru ca apoi tot el sa propuna schimbarea denumirii partidului in „Miscarea Populara”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: