Lovitura de la DIICOT. A fost arestat inca un barbat in cazul Caracal. A violat-o si el pe Luiza Melencu

news

Inca un barbat a fost retinut, miercuri, in cazul crimelor si violurilor din Caracal. Acesta a violat-o, impreuna cu Gheorghe Dinca, pe Luiza Melencu.

Barbatul, in varsta de 46 de ani, se numeste Risipiceanu Stefan. Inculpatul, care facea parte din anturajul lui Gheorghe Dinca, este suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

„Cu putin timp in urma, procurorii DIICOT – Structura Centrala au retinut un inculpat acuzat de savarsirea infractiunii de viol in forma agravata asupra victimei majore din dosarul mentionat, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 5 la 12 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

Inculpatul, in varsta de 46 ani a intrat in atentia DIICOT inca de la inceputul preluarii cauzei la structura centrala, iar in acest moment, va pot confirma ca au fost administrate probe suficiente, stiintifice si testimoniale, pentru a formula acuzatii oficiale fata de acesta.

In fapt, la data de 14.04.2019, in jurul orelor 12.00, dupa ce inculpatul DINCA GHEORGHE a rapit-o, prin constrangerea cu acte de violenta, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce astepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, judetul Olt, a transportat-o la domiciliul sau, in scopul exploatarii sexuale in interes personal si in aceste imprejurari a fost surprins de catre inculpatul retinut astazi. Acesta a ajuns inopinat in curtea imobilului, unde a observat victima sechestrata in autoturism.

Precizez ca inculpatul facea parte din anturajul inculpatului DINCA GHEORGHE si era folosit de catre acesta, ocazional, la diverse munci in gospodarie.

La explicatiile oferite de catre inculpatul DINCA GHEORGHE in sensul ca victima este o fata pe care a adus-o pentru a intretine relatii sexuale, inculpatul retinut i-a solicitat acestuia sa-i permita si lui intretinerea de astfel de relatii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.

In aceste imprejurari, pentru a-si conspira faptele, inculpatul DINCA GHEORGHE a fost de acord.

Astfel, in aceeasi zi, in camera unde dormea inculpatul DINCA GHEORGHE, prin constrangere manifestata prin violenta fizica si verbala, cei doi au violat-o pe tanara lipsita de libertate.

Doresc sa precizez faptul ca, barbatul retinut astazi, autor al infractiunii de viol in forma agravata, este o persoana fara ocupatie, fara pregatire, fara venituri si fara un domiciliu stabil.

Este necasatorit, nu are copii si este cunoscut ca fiind consumator de bauturi alcoolice.

As dori sa fac o subliniere foarte importanta pentru a evita speculatiile si anume ca, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale si nu exista nici o conexiune intre inculpat si vreun grup de criminalitate organizata investigat de catre DIICOT.

De asemenea, pana in acest moment, nu exista nici un indiciu ori proba din care sa rezulte ca ar fi avut vreo forma de participatie la comiterea infractiunilor retinute deja in sarcina inculpatului DINCA GHEORGHE.

Cu alte cuvinte, inculpatul retinut astazi nu este complice, instigator sau co-autor la savarsirea celorlalte infractiuni pentru care s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de GHEORGHE DINCA.

Inculpatul va fi prezentat instantei de judecata, procurorii DIICOT urmand sa solicite emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele acestuia.

Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteza de ancheta, au fost verificate toate variantele de lucru, iar la acest moment, sunt in masura sa va aduc la cunostinta, finalizarea dosarului pana la sfarsitul acestui an”, a anuntat Giorgiana Hosu, procuror sef adjunct al DIICOT.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: