Categories: life

Lovitura de teatru in cazul Cioaca. Politistul a avut DREPTATE, ce erau de fapt petele de sange

Cazul Cioaca, unul dintre cele mai scumpe cazuri din Romania, ar putea fi redeschis dupa ce avocata Maria Vasii sustine ca petele gasite pe peretii apartamentului nu erau de sange ci de adeziv. Pe de alta parte, insa, avocata familiei Ghinescu sustine ca proba nu este noua, ba mai mult, aceasta a mai fost respinsa anul trecut, la Curtea de Apel.

Dosarul Cioaca-Elodia s-ar putea redeschide. Probele care au stat la baza condamnarii politistului, include urme de lupta in apartamentul sotilor Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca, pete de sange sub podea si pe pereti, dar si in portbagajul politistului si pe tocul pistolului, informeaza jurnalul.ro.

O alta proba care il incrimineaza pe Cioaca este declararea disparitiei dupa cinci zile, timp in care acesta a zugravit peretii. La toate acestea s-au adaugat obiectele apartinand Elodiei si uniforma patata de sange a politistului, gasite intr-o rapa din judetul Brasov.

Cu toate acestea, avocata Maria Vasii spune Cioaca este nevinovat si cere redeschiderea cazului.. „Sangele Elediei, de care s-a tot vorbit, dar de fapt a fost vorba de un experiment judiciar in care s-a facut o aproximatie abstracta in care s-a stabilit ca o pata ar fi fost de sange, dar de fapt era adeziv! Am afirmat si atunci aceasta, si am asteptat ca judecatoarea de la Curtea de Apel Pitesti sa dea achitare!”, a declarat avocata in direct la mai multe posturi TV.

De cealata parte, insa, avocata familiei Ghinescu sustine ca expertiza care ar trebui sa schimbe soarta politistului este una falsa. „Am vorbit si cu doamna Ghinescu si se simte foarte rau, mai ales pentru ca doamna avocat a ales pentru aceste declaratii chiar ziua in care s-au implinit opt ani de la disparitia fiicei ei. Doamna Vasii a mai formulat o cerere de revizuire si o cerere de contestatie in anulare anul trecut, iar ambele cereri au fost respinse. Nu vine cu nimic nou. Probabil ca domnul Cioaca se plictiseste acolo, la penitenciar si vrea sa vada cum doamna Vasii incearca sa influenteze opinia publica”, a declarat, pentru Jurnalul National, avocata Crina Radu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Unii deputati germani vor ca NATO sa doboare, din Polonia si Romania, dronele rusesti care ataca vestul Ucrainei: „Si Israelul a fost ajutat de SUA, Franta si Marea Britanie”

Deputatii germani din partea partidelor din arcul guvernamental "Verzii" si "Democratii Liberi", precum si din…

3 ore ago

SUA: Super-dronele care pot atinge 800 km/h, acestea sunt dotate cu inteligenta artificiala si pot inlocui rachetele de croaziera mult mai scumpe

Compania Mayman Aerospace, cu sediul in sudul Californiei, a prezentat noua sa gama de drone…

59 de minute ago

Rusii au ocupat inca patru sate in regiunea Harkov. Ucrainenii sustin ca „inamicul nu a reusit sa strapunga frontul”

Ministerul rus al Apararii a anuntat duminica ocuparea a inca patru sate in provincia Harkov…

O oră ago

O racheta ucraineana ar fi lovit un bloc din orasul rus Belgorod. Cel putin sapte persoane au fost ucise

Potrivit potrivit canalului rusesc de Telegram „Mash”, preluat de Reuters, cel putin sapte persoane au…

3 ore ago

Presshub: 10.000 de lei amenda pentru RTV, dupa o reclamatie a Freedom House Romania. Realitatea Plus, somatie publica

10.000 de lei amenda pentru RTV a fost data de catre Consiliului National al Audiovizualului…

O oră ago

Coreea de Sud, asistenta de peste 7 miliarde de dolari pentru industria cipurilor. Coreenii vor sa castige „razboiul” semiconductorilor

Coreea de Sud pregateste planuri pentru un pachet de sprijin pentru investitii in productia de…

2 ore ago