Lovitura de teatru in dosarul CASEI lui Iohannis. Statul roman a MINTIT

news

Statul roman a mintit atunci cand a precizat, intr-un comunicat oficial, ca a intrat in posesia casei din Sibiu pierduta in instanta de cuplul prezidential Klaus si Carmen Iohannis, anunta Antena 3.

Potrivit unui extras de carte funciara, in cazul acestui imobil s-a deschis un proces de succesiune ce urmeaza sa fie lamurit in instanta in urmatoarea perioada. Mai mult, Klaus Iohannis nu poate returna suma de bani incasata din chirie, in toti acesti ani.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, nu mai sunt din 18 aprilie proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiati din Cartea Funciara.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat in data de 25 martie a.c. radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis.

Casa de pe strada Nicolae Balcescu nr. 29 din Sibiu a trecut in proprietatea statului roman, iar in anul 1997 imobilul a fost cumparat de chiriasi. In anul 1999 contractele prin care chiriasii au cumparat casa au fost anulate in instanta, la cererea fiului lui Nicolae Bastea, acesta din urma fiind nepot al sotilor Ghenea. Casa a ajuns apoi in proprietatea familiei Iohannis, care a cumparat partea urmasilor lui Nicolae Bastea. Fostii chiriasi au deschis procese in instante, pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat in posesia imobilului din Sibiu, contestand calitatea de urmas de drept al lui Nicolae Bastea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: