Lovitura naprasnica pentru Gabriela Firea din partea lui Catalin Tolontan. Ce a descoperit jurnalistul

politica

Jurnalistul Catalin Tolontan o acuza pe Gabriela Firea ca „ameninta cu spaime” pentru ca cetatenii isi „cer dreptul la viata si la sanatate”. Tolontan a publicat recent mai multe investigatii privind abuzurile Gabrielei Firea in privinta sistemului de sanatate din Bucuresti. Firea l-a amenintat pe jurnalist ca il da in judecata.

„Astazi este 19 decembrie. Cine a mai vorbit despre cetatenii care isi cer dreptul la viata si la sanatate asa cum vorbeste Gabriela Firea? Amintiti-va un discurs care a infuriat Romania exact acum 27 de ani! (…) Au trecut 27 de ani si fiecare face ce stie. Unii continua sa ameninte cu spaime.”, scrie Tolontan pe Facebook.

Tolontan a descoperti ca Gabriela Firea utilizeaza exact acelasi tip de mesaje pe care le folosea si fostul dictator comunist, Nicolae Ceausescu, inainte de a fi alungat de la putere.

Firea, 2016: ”Se incearca denigrarea medicilor, managerilor si spitalelor de stat si stim bine care sunt interesele”.

Ceausescu, 1989: ”De a opri cursul dezvoltarii Romaniei, de a intoarce Romania inapoi sub dominatie straina”.

Firea, 2016: ”Pana acum erau ascunse, se lucra printr-un lobby subtil, dar acum sunt deja pe fata”.

Ceausescu, 1989: ”Aceste grupuri au scopul de a provoca dezordine si distrugerea institutiilor. Actiunile lor sint dirijate si organizate impotriva patriei noastre”.

Firea, 2016: ”Nu asa se face dezvoltare in aceasta tara, tinand partea doar companiilor straine sau tinand parte doar lobby-ului privat”.

Ceausescu, 1989: ”Este de datoria noastra sa actionam impotriva celora care isi vind tara pentru un pumn de dolari sau de alte valute”.

Firea, 2016: ”Se lucreaza in defavoarea romanilor”.

Ceausescu, 1989: ”Sint actiunile grupurilor antinationale”.

Citeste si: O noua victorie a lui Tolontan, de data aceasta impotriva mafiei PSD din Primaria Capitalei. Firea s-a ascuns

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: