Lovitura pe piata de televiziune din Romania. Investitie masiva intr-un post TV, ”care sa se lupte cu Pro si Antena”

news

Mai multi parteneri de afaceri ai patronului RCS-RDS, Zoltan Teszari, intentioneaza sa cumpere Prima TV pentru a o transforma intr-o televiziune populara care sa intre in batalie directa cu Pro TV si Antena 1, anunta jurnalistul Catalin Tolontan. Negocierile sunt aproape de finalizare.

„Prima TV, in negocieri de vanzare cu un grup de oameni de afaceri apropiati de RCS-RDS. O parte din tehnica noii televiziuni populare va fi preluata de la Digi 24, care ramane intr-un proces de evaluare si de schimbare.

Vechiul vis al lui Zoltan Teszari de a avea o televiziune generalista ‘care sa se lupte cu Pro si Antena’, se poate implini. Cristi Burci, patronul Prima TV, a ajuns la o intelegere cu Adrian Tomsa ca sa-i cedeze televiziunea. Intelegerea va intra in vigoare doar daca Prima reuseste sa rezolve problemele legate de insolventa. Avocat si om de afaceri din Transilvania, partener al lui Zoltan Teszari, Tomsa are langa el si alti antreprenori, deocamdata nedivulgati”, scrie Tolontan pe Facebook.

Actionarii noii televiziuni sperau ca il pot aduce si pe Dragos Patraru.

„Pana in ultima clipa, cei care vor sa cumpere ai Prima TV au sperat sa-l aduca pe postul de la care spera o audienta cat mai mare pe Dragos Patraru, dar acesta si echipa sa au ales TVR.

Daca Burci rezolva problemele de insolventa si vanzarea va avea loc, Prima TV ar urma sa intre si in discutiile legate de drepturile de transmisie a Ligii 1, drepturile de fotbal intrand din nou intr-un interval de negocieri”, a mai spus Tolontan.

Tot Catalin Tolontan a anuntat recent ca postul Digi24 ar putea sa fie inchis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: