Lovitura pentru complotul penalilor. Crin Antonescu a negat ferm ca ar fi fost santajat sa renunte la PNL

politica

Fostul presedinte al PNL si presedinte interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a declarat ca ”niciodata nu am fost santajat de nimeni”, atunci cand a fost intrebat daca s-a retras din fruntea PNL si din postura de prezidentiabil al PNL in favoarea lui Klaus Iohannis ca urmare a unei operatiuni de santaj.

Crin Antonescu a sustinut intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca nu il cunoaste personal pe omul de afaceri Florian Walter, dar ca a auzit de stenogramele in care se face vorbire despre un posibil santaj. El a mai sustinut ca sustinerea lui Klaus Iohannis la prezidentiale a fost decizia forurilor de conducere ale PNL de la acea data.

Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale si mai apoi din viata politica este unul dintre marile mistere ale vietii politice contemporane. In stenogramele DNA in care discuta telefonic omul de afaceri Florian Walter si procurorul Mihaiela Iorga Moraru, omul de afaceri sustine ca stie motivul pentru care s-a retras din cursa prezidentiala Crin Antonescu.

Afaceristul Florian Walter sustine ca s-a pornit o mare operatiune de filare si santaj, inclusiv in afara Romaniei, operatiune in care au fost urmariti oameni politici de cel mai inalt rang. Walter arata ca pe aceasta operatiune a picat si Crin Antonescu, cel care ulterior a fost santajat sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale.

Florian Walter a declarat in legatura cu acest subiect: „Deci astea sunt aflate de mine, ma rog, in saptamanile trecute, de la o persoana care a lucrat doisprezece ani langa el. M-am si speriat! Adica, io cand am auzit ca l-a urmarit pe Vlad Moisescu, Dragos Dobrescu doi ani de zile, doamna! Ce santaje…prin strainatate, prin Romania, peste tot, doi ani de zile. Deci a avut echipaje, ca sa le numesc asa, in care a urmarit oameni, inclusiv sotiile la ministri sau parlamentari care erau la Bruxelles. Deci m-am speriat ce mi-a spus omul ala. Domne, nu se poate asa ceva!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: