LPF reactioneaza violent la decizia lui Raed Arafat: „Acea decizie cu 1.000 de persoane este o aiureala sinistra”

news

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu portile inchise incepand de duminica, 8 martie, a declarat, pentru Agerpres, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan, din cauza raspandirii virusului COVID-19.

„Ce sa facem, eu sunt la liga acum, discutam, sa se dispute cu portile inchise. Acea decizie cu 1.000 de persoane fiind o aiureala sinistra, in opinia mea. Ce fac, numar 1.000 de persoane si restul nu mai intra? La meciurile de handbal cu 500 de persoane nu mai e periculos? Dar la metrou, la mall, cum facem? Da, deci asta va fi decizia, sa se dispute toate meciurile cu portile inchise incepand de astazi. Incepand de acum, ce sa facem cu meciul de diseara? Normal, si el va fi cu portile inchise”, a declarat Justin Stefan.

Autoritatile au interzis de duminica, in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1.000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat.

Daca participa mai putin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activitati va fi luata la nivel local.

Masura este valabila pana la 31 martie si poate fi prelungita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: