„Luati-va jegul din Piata Victoriei”. Protestatarii #Rezist se confrunta cu o noua situatie „mizerabila” in fata Guvernului

news

Primaria Capitalei a gasit de cuviinta sa depoziteze mormanele de zapada murdara adunata din zona Pietei Victoriei chiar in zona in care se strag protestatarii in fiecare seara. Angi Serban, una dintre cele mai active protestatare, ii cere Gabrielei Firea sa stranga „jegul” pe care l-a lasat in Piata.

„Toata mizeria de pe strazile de langa Piata Victoriei a fost depozitata in Piata Victoriei, in perimetrul unde se protesteaza. Nu ai unde sa arunci un ac! Stiu ca s-a mai practicat si in trecut asta, dar acum – acolo se desfasoara proteste. Exista oameni care merg in Piata (inca) seara de seara. Da, sunt ferm convinsa ca Firea nu stie nimic despre asta. A fost ocupata sa-si scoata fierea dupa ce i-a plesnit de necaz ca a fost exclusa.

Mesaj catre autoritati:

Venim noi cu lopetile sa facem curat dupa voi si va faceti iarasi de c*c*t ca sunteti incompetenti si ne papati banii degeaba sau scoateti masinile alea de topit zapada pe care ni le falfaiati anul trecut pe la nas, pe care ati dat (evident) un purcoi de bani si strangeti jegul ala pe care l-ati lasat in Piata?

Asta nu e curatenie, primarule de sector si primarule general, e gunoi bagat sub pres! Mizeria va reflecta caracterele si competentele”, a scris Angi Serban pe Facebook.

Gabriela Firea a incercat si in decembrie 2017 sa blocheze accesul protestatarilor in Piata Victoriei, inventand un targ de Craciun. Ea a fost nevoita sa renunte in fata opozitiei hotarate a protestatarilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: